Life

Cu cine a chefuit Teo Trandafir, în direct, de ziua ei. Ce cadou i-a oferit Bella Santiago

Teo Trandafir și-a sărbătorit ziua de naștere, în direct, așa cum a obișnuit în ultimii ani. Cei mai buni prieteni, printre care nenumărate vedete, au fost prezente alături de ea.
02.06.2022 | 15:48
Cu cine a chefuit Teo Trandafir in direct de ziua ei Ce cadou ia oferit Bella Santiago
Teo Trandafir și-a serbat ziua de naștere în direct. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Mare petrecere în platoul Teo Show! Teo Trandafir a fost sărbătorită în direct, iar invitații au fost unii de seamă!

Teo Trandafir, petrecere mare în direct!

Prietenii vedetei au fost alături de ea la cea de-a 54-a aniversare. I-au urat lucruri frumoase și încântând-o cu melodii, după caz, sau vorbe care au emoționat-o.

ADVERTISEMENT

Una dintre surprizele pregătite de producătorii emisiunii a fost prezența în platou a comediantului Teo, cunoscut publicului larg datorită glumelor sale de la stand-up-uri.

Prezentatoarei nu i-a venit să creadă când l-a văzut în platou, fiind unul din puținii stand-up artiști pe care îi apreciază nespus de mult.

ADVERTISEMENT

Și colega ei de emisiune, asistenta Bella Santiago, cea care gătește zi de zi tot felul de preparate care mai de care mai exotice, a ținut să își arate respectul.

I-a oferit un ceas care are gravat numele ei și data nașterii. Teo l-a primit cu zâmbetul pe buze, dar asta nu a fost tot. Bella a interpretat pentru vedeta Kanal D și melodia „I will always love you”, o piesă la care Teo a vărsat câteva lacrimi.

ADVERTISEMENT
Bella Santiago i-a oferit un ceas Teodorei Trandafir. Foto: Kanal D

Velea, Băduleasca și Liviu Guță, printre invitați

În platoul Teo Show au fost prezenți și Alex Velea, cu care Teo a legat o prietenie încă din 2006, când l-a promovat intens pe inventatorul trapanelelor, dar și tânăra speranță a muzicii Andrei Bănuță. Nici Raluca Bădulescu n-a putut lipsi de la petrecerea difuzată în direct de Kanal D.

O apariție absolut surprinzătoare a fost cea a lui Liviu Guță. Acesta, în loc să cânte o manea, a ales un cu totul alt registru! Celebrul cântăreț de muzică de bairam i-a dedicat lui Teo Trandafir melodia „Love me tender” a lui Elvis Presley, într-o manieră cu totul inedită!

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a împlinit vârsta de 54 de ani pe 2 iunie 2022. Prezentatoarea a devenit cunoscută datorită emisiunii Teo Show, difuzată inițial, în urmă cu mulți ani, de postul PRO TV. În acel format le avea colege pe Nuami Dinescu și Nicoleta Luciu.

 

 

ADVERTISEMENT