Life

Cu cine a fost surprinsă Oana Zăvoranu. Bărbatul este un cunoscut prezentator TV

Oana Zăvoranu a apărut în compania unui bărbat extrem de cunoscut din showbiz-ul autohton, un personaj renumit pe micile ecrane.
28.08.2021 | 14:13
Cu cine a fost surprinsa Oana Zavoranu Barbatul este un cunoscut prezentator TV
ADVERTISEMENT

Actrița a fost surprinsă în seara zilei de vineri, 27 august 2021, alături de o persoană publică ce are contract cu postul de televiziune Kanal D.

Este vorba de nimeni altul decât Cosmin Cernat (45 de ani), fosta gazdă a show-ului Exatlon România, cu care Oana Zăvoranu are o legătură mai veche.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, alături de un renumit moderator de la Kanal D

Ambii și-au început cariera în televiziune în urmă cu mulți ani, drumurile lor intersectându-se frecvent. Acum s-au revăzut după mai bine de un deceniu.

Cea care a făcut publică întâlnirea a fost chiar Oana Zăvoranu, care pare extrem de apropiată de Cosmin Cernat. Actrița le-a dezvăluit fanilor câteva scurte filmări.

ADVERTISEMENT

„De ce ne faci mă story, mă?!”, a spus Cosmin Cernat, într-una dintre filmările postate pe InstaStory, amuzat de situația în sine.

„Suntem tineri, suntem tineri și neliniștiți. Suntem forța aia adevărată și adevărăciunile televiziunii”, a completat fosta soție a lui Pepe.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță a simțit nevoia să stea cât mai aproape de Cosmin Cernat și chiar l-a ținut de braț, semn că prietenia lor este una veche.

Singurul disconfort a fost simțit de prezentatorul de la Kanal D în clipa în care a realizat că este filmat. Ulterior, a trecut cu vederea acest amănunt și cei doi au trecut la depănat amintiri.

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu și Cosmin Cernat
Oana Zăvoranu și Cosmin Cernat, întâlnire după 10 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Oana Zăvoranu și Cosmin Cernat, revedere după 10 ani

Bruneta a ținut să menționeze și faptul că nu s-au mai văzut de 10 ani, așadar au foarte multe lucruri să-și spună și povești de depănat.

Cei doi și-au amintit de vremurile bune, asta pentru că au început să lucreze la același post de televiziune. În prezent, Cosmin Cernat poate fi ascultat la Radio Impuls.

Pe de cealaltă parte, Oana Zăvoranu are o emisiune pe canalul ei de Youtube, unde ia la rost toate influencerițele din showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT