Life

Cu cine a rămas prieten CRBL după Survivor România. Ce a spus despre Laura Giurcanu

CRBL a făcut primele dezvăluiri după ce a ajuns acasă de la Survivor. Artistul a povestit cu cine a rămas prieten după eliminare și cum i s-a schimbat viața.
26.04.2022 | 13:02
Cu cine a ramas prieten CRBL dupa Survivor Romania Ce a spus despre Laura Giurcanu
Cu cine a rămas prieten CRBL după Survivor România. Ce a spus despre Laura Giurcanu. Foto: Colaj Fanatik / FAcebook
ADVERTISEMENT

CRBL s-a întors în România și a făcut primele declarații despre momentele trăite la Survivor România. De asemenea, acesta s-a întâlnit cu familia lui pe care nu o mai văzusem de mult timp.

Care a fost primul lucru pe care l-a făcut CRBL după Survivor. Artistul, declarații despre Laura Giurcanu

Primul lucru pe care l-a făcut CRBL după ce a fost eliminat de la Survivor a fost să vorbească cu copiii lui, dar și cu soția.

ADVERTISEMENT

Apoi, acesta s-a bucurat de o masă gustoasă, așa cum nu avea șanse să primească în emisiune. Un al treilea lucru important pe care l-a făcut artistul a fost un duș.

“Primul lucru a fost să vorbesc cu fetele mele, Elena şi Alesia, cu familia mea, după care să mănânc ceva bun, dar nu chiar ce voiam eu, pentru că nu puteam din punct de vedere medical şi, bineînţeles duş”, a spus CRBL pentru Click.

ADVERTISEMENT

Cum e viața lui CRBL după Survivor. Cu cine a rămas prieten după competiție

Viața lui CRBL s-a schimbat într-o oarecare măsură după ce a participat la Survivor România. Artistul a dezvăluit că acum abia se obișnuiește cu viața așa cum era ea înainte de a intra în competiția din Republica Dominicană.

Fostul concurent de la Survivor România a spus că trebuie să se reobișnuiască inclusiv cu telefonul. De asemenea, deoarece a reușit să slăbească 15 kilograme în competiție, încearcă să aibă un stil de viață mai sănătos și să nu mai pună înapoi surplusul de grăsime pierdut.

ADVERTISEMENT

“Sunt mai bine, mă recuperez şi încerc să-mi aduc aminte ce înseamnă să revin la normalitate, mâncare, somn, telefon. 

Am slăbit 15 kg şi o să încerc o viaţă mult mai echilibrată şi mai sănătoasă. Vreau să mă bucur mai mult de viaţă”, a mai dezvăluit artistul.

ADVERTISEMENT

Eduard Mihail Andreianu, pe numele său real, a dezvăluit și cu cine a rămas prieten după competiția Survivor România. Laura Giurcanu este, conform acestuia, una dintre persoanele de care a rămas apropiat.

“Cu siguranţă Laura Giurcanu rămâne prietena mea şi o să ţin legătura şi cu câţiva dintre Faimoşi, dar şi Războinici. Nu vreau să dau nume, dar timpul le va arăta”, a mai declarat el.

ADVERTISEMENT
Tags: