Fotbal intern

Ousmane N’Doye se întoarce pe gazon! Cu cine a semnat fotbalistul de 40 de ani

27.09.2018 | 22:58
Ousmane NDoye se intoarce pe gazon Cu cine a semnat fotbalistul de 40 de ani

Ousmane N’Doye a decis să se întoarcă în fotbal, în ciuda faptului că a ajuns la venerabila vârstă de 40 de ani. Mijlocașul senegalez, care și-a găsit o a doua casă în România, va juca în Liga a 4-a din România. Africanul a semnat cu CSM Târgu Mureș.

Transferul a fost anunțat pe facebook de către clubul mureșean: „N’Doye Ousmane s-a întors ^acasă^, în sânul familiei CSM Târgu Mureș. Bun Venit!”

NDOYE OUSMANE s- a întors "ACASĂ ^ în sânul familiei CSM TG.MUREȘ !!BUN VENIT !!

Gepostet von CSM Targu Mures Fotbal am Donnerstag, 27. September 2018

N’Doye a jucat ultima dată în sezonul 2016/2017, când a fost antrenor și jucător la formația Cetate Deva, din Liga a 3-a. Cu toate acestea, mariajul lui N’Doye cu funcția de antrenor-jucător nu a rezistat. În ultimul an senegalezul a învățat pentru a-și lua licența de antrenor.

Ousmane N’Doye a semnat prima oară cu un club din România în 2008

Ousmane N’Doye a avut primul contact cu fotbalul românesc în urmă cu mai bine de 10 ani. În 2008 fotbalistul senegalez a semnat cu cei de la FC Vaslui, pentru ca mai apoi să treacă pe la Dinamo, Astra Giurgiu, Săgeata Năvodari și ASA Târgu Mureș. Înainte de a ajunge la Vaslui, N’Doye mai jucase pentru  ASC Diaraf, Jeanne d’Arc, Toulouse, FC Lorient, Estoril, Penafiel, Coimbra, Al-Shabab și Al Ettifaq

În cei opt ani petrecuți la cel mai înalt nivel în Liga 1 Betano, Ousmane N’Doye a adunat 183 de meciuri și a reușit să înscrie nu mai puțin de 32 de goluri, o cifră foarte bună pentru un închizător. Totodată, Ousmane a adunat 27 de selecții pentru naționala Senegalului, cu un gol marcat.

De-a lungul sezoanelor, N’Doye s-a făcut cunoscut pentru rivalitatea cu Steaua/FCSB și mai ales cu patronul acestui club, Gigi Becali. La finalul sezonului 2014/2015, sportivul senegalez devenise inamicul numărul 1 pentru roș-albaștri. De altfel, Varela l-a și imitat pe Ousmane, la celebrările după câștigarea ultimului titlu din Liga 1 Betano.

Cu toate că a jucat mult timp în România, N’Doye are un singur trofeu câștigat, o Supercupă alături de ASA Târgu Mureș.