Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cu cine a ținut Adrian Mititelu la meciul Lazio – CFR Cluj: „Am o simpatie pentru ei!”. Previziuni sumbre pentru campioana României. Video Exclusiv

Adrian Mititelu a dezvăluit că a ţinut cu CFR Cluj în meciul cu Lazio, dar nu vede bine echipa lui Dan Petrescu în lupta la titlu, după prestaţiile din ultimele etape.
17.02.2023 | 17:15
Cu cine a tinut Adrian Mititelu la meciul Lazio  CFR Cluj Am o simpatie pentru ei Previziuni sumbre pentru campioana Romaniei Video Exclusiv
Cu cine a ținut Adrian Mititelu la meciul Lazio - CFR Cluj: „Am o simpatie pentru ei!”. Previziuni sumbre pentru campioana României. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a suferit a treia înfrângere consecutivă, după 0-1 cu Lazio, în prima manşă din play-off-ul Conference League. Ardelenii nu au putut profita de omul în plus, pe care l-au avut 75 de minute, şi au cedat la Roma.

Cu cine a ținut Adrian Mititelu la meciul Lazio – CFR Cluj: „Am o simpatie pentru ei!”

Adrian Mititelu, unul dintre rivalii CFR-ului din SuperLiga, a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a ţinut cu ardelenii în meciul cu Lazio, dar a fost dezamăgit de joc:

ADVERTISEMENT

“Sincer să fiu, chiar m-am bucurat că au început bine. Când am văzut că cei de la Lazio au avut jucător eliminat am spus că CFR Cluj va da lovitura şi chiar mi-aş fi dorit să o facă.

Să ştiţi că rar ţin cu o echipă românească în Europa, aşa am fost eu construit. Pentru CFR Cluj am avut o oarecare simpatie în ultimii ani şi mi-am dorit ca ei să câştige. La un moment dat, credeam.

ADVERTISEMENT

Dar am fost dezamăgit de joc. A fost sub aşteptări. Lazio putea să fie bătută, mai ales că au jucat în 10 oameni. CFR Cluj a fost în trendul din ultima perioadă. Este ceva care nu se leagă acolo”, a spus Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Previziuni sumbre pentru CFR Cluj: “Nu ştiu dacă anul ăsta mai poate câştiga campionatul”

Patronul celor de la FC U Craiova a făcut previziuni sumbre pentru campioana României, spunând că echipa lui Dan Petrescu va fi greu să îşi revină şi de această dată nu mai este principala favorită la campionat:

ADVERTISEMENT

“De la revenirea în prim plan după insolvenţă, echipa este în cea mai slabă formă. Nu ştiu dacă anul ăsta mai poate câştiga campionatul. Deşi am pronosticat că sunt principalii favoriţi, anul ăsta nu cred că mai este aşa.

FCSB şi cu Farul sunt principalele favorite. Acum nu spun că CFR Cluj nu mai are şanse, dar nu sunt sigur că pot fi consideraţi favoriţi. Nu au jucători de explozie, jucători care să facă diferenţa. 

ADVERTISEMENT

Nu ştiu de unde vor putea să îşi revină. Bine, ei sunt ca pasărea Phoenix, intră într-un moment din care îi bat pe toţi. Este greu de crezut că vor reuşi şi anul ăsta. Am fost încântat la început de Krasniqi, dar apoi s-a stins.

Este normal, după atâţia ani de trofee, au avut şi şansă în câţiva ani. Să fim sinceri, FCSB a arătat mai bine decât ei, mai ales acum un an sau doi. Chiar a fost o mare nedreptate că nu au fost campioni, după jocul pe care l-au prestat”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT