Life

Cu cine a votat Mircea Badea. Prezentatorul de la Antena 3 a recunoscut totul

Pe cine a ales Mircea Badea la alegerile locale din 9 iunie 2024. Jurnalistul de la Antena 3 CNN a dat cărțile pe față.
11.06.2024 | 12:48
Cu cine a votat Mircea Badea Prezentatorul de la Antena 3 a recunoscut totul
Pe cine a ales Mircea Badea la alegerile locale din 9 iunie 2024. Jurnalistul de la Antena 3 CNN a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu cine a votat Mircea Badea. Prezentatorul de la Antena 3 a recunoscut totul. Gazda emisiunii „În gura presei” a făcut o dezvăluire importantă la care foarte mulți telespectatori au dorit să afle un răspuns foarte clar.

Pe cine a ales Mircea Badea la alegerile locale din 9 iunie 2024. Jurnalistul de la Antena 3 CNN a dat cărțile pe față

Pe cine a ales Mircea Badea la alegerile locale din 9 iunie 2024. Jurnalistul de la Antena 3 CNN a dat cărțile pe față în cadrul show-ului pe care îl moderează de foarte multă vreme. Vedeta nu s-a dat în lături să spună ce a făcut.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator de televiziune a dezvăluit că opțiunile care au fost la aceste alegeri nu au fost deloc pe placul său. Acesta este motivul pentru care logodnicul lui Carmen Brumă nu s-a prezentat la urne.

De asemenea, a comentat realegerea lui Nicușor Dan în funcția de primar al Capitalei. În plus, a vorbit deschis despre rezultatele alegerilor europarlamentare și despre Partidul Social Democrat care a obținut 53,24% din totalul mandatelor de primar.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost la vot. Nu am avut opțiune, deci nu m-am dus”, a declarat Mircea Badea în emisiunea de la Antena 3 CNN, conform dcnews.ro. Jurnalistul crede că la aceste alegere fiecare partid din România a câștigat câte ceva.

Mircea Badea, despre alegerile din 9 iunie 2024

„La aceste alegeri fiecare a câștigat câte ceva. Nici USR nu a pierdut tot. A câștigat Timișoara. Nicușor Dan a câștigat, dar nu este USR-ist, nu are carnet de partid. USR a obținut un scor bun la Consiliul General. 

ADVERTISEMENT

În rest… am văzut un eșec clar al USR. Praf, praf! Chiar și așa, USR a avut unele succese. Cumva toți sunt câștigători. Dar care sunt perdanții? Cam toți sunt și perdanți… Unii au pierdut mai mult, alții mai puțin. 

Per total, dacă tragem linie, câștigătorul acestor alegeri este PSD. Vorbim despre harta roșie. Mă refer la scorul politic. La Primărie votezi omul, poate la fel și la președinții de consilii județene. La Consiliul General este vot politic. 

ADVERTISEMENT

Și PNL a obținut un rezultat foarte bun. Se pare că lumea este încântată de coaliția Nicu și Marcel. Le place mult. Să te duci la 40 de grade să votezi coaliția Nicu și Marcel înseamnă că real îți place această coalție”, a mai spus Mircea Badea.

ADVERTISEMENT