Fotbal international

Cu cine joacă Barcelona finala Cupei Spaniei! Unde se dispută marele meci

28.02.2019 | 00:54
Cu cine joaca Barcelona finala Cupei Spaniei Unde se disputa marele meci
ADVERTISEMENT

Barcelona a obţinut calificarea în finala Cupei Spaniei. Catalanii au învins-o pe Real Madrid, scor 3-0, în manşa retur a semifinalelor din Copa del Rey, după ce în tur, meciul dintre cele două rivale s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Cu cine joacă Barcelona finala Cupei Spaniei. Joi îşi află adversarul

Formaţia antrenată de Ernesto Valverde se va duela în finala Cupei Spaniei cu echipa care va câştiga duelul dintre Betis Sevilla şi Valencia. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2, iar calificarea se va decide joi, de la ora 22:00, când este programat returul.

ADVERTISEMENT

Finala Cupei Spaniei 2019 se va juca pe 25 mai, însă Federaţia Spaniolă de Fotbal nu a anunţat încă ora de disputare. Stadionul “Benito Villamarin”, arena lui Betis, va găzdui ultimul act din Copa del Rey, un motiv în plus pentru ca fanii formaţiei din Sevilla să-şi dorească o calificare a favoriţilor în finală.

Cu cine joacă Barcelona finala Cupei Spaniei. Catalanii au învins-o pe Real Madrid
Cu cine joacă Barcelona finala Cupei Spaniei. Catalanii au învins-o pe Real Madrid

Finalistele din Copa del Rey vor juca în Supercupa Spaniei

Din sezonul 2019-20, Supercupa Spaniei va suferi o modificare drastică. Cele două finaliste din Copa del Rey şi formaţiile care ocupă primele două locuri din La Liga se vor califica în Final Four-ul competiţiei.

ADVERTISEMENT

“Câştigătoarele din fiecare semifinală se vor putea întâlni apoi în finală, iar acestea se vor desfăşura pe parcursul a patru sau cinci zile, probabil în aprilie. Vom face în aşa fel încât imaginea cluburilor spaniole să nu fie redusă la unul sau două cluburi. Acest lucru va permite participarea unor echipe diferite, care pot să fie interesate de această nouă sursă de venituri. Voi prezenta la următoarea adunare a Federaţiei o schimbare de model pentru o finală în patru, în care să se poată întâlni finalistele Cupei Regelui şi primele două clasate din la Liga”, au anunţat oficialii Federaţiei Spaniole de Fotbal.