Fotbal international

Cu cine joacă CFR Cluj în turul 3 preliminar din Champions League! Prezentarea adversarei

23.07.2018 | 16:56
Cu cine joaca CFR Cluj in turul 3 preliminar din Champions League Prezentarea adversarei

Campioana Ligii 1 Betano, CFR Cluj, a aflat luni cu cine joacă în turul 3 preliminar din Champions League, dacă va trece de formația suedeză Malmo FF. Tragerea la sorți a acestei faze a avur loc la ora 13:00, la Nyon, iar partidele din această rundă se vor disputa la 7-8 august (turul) și 14 august (returul).


UPDATE, ora 13:23 / CFR Cluj va întâlni în turul 3 preliminar din Champions League cu învingătoarea partidei dintre Ludogoreț Razgrad (Bulgaria) și Vidi (Ungaria). Ludogoreț Razgrad este campioana Bulgariei în ultimele șapte sezoane și are în lot trei jucători români: Cosmin Moți, Claudiu Keșeru și Dragoș Grigore. Formația a fost preluată în această vară de celebrul antrenor brazilian Paulo Autuori. În sezonul precedent, bulgarii au fost eliminați în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor de formația israeliană Hapoel Beer Sheva. Ultima dată când au ajuns în faza grupelor Ligii Campionilor a fost în sezonul 2016-2017, atunci când au încheiat pe poziția a treia, cu trei puncte din trei remize, într-o grupă cu Arsenal Londra, Paris Saint-Germain și FC Basel. Ludogoreț s-a întâlnit cu Steaua în play-off-ul Ligii Campionilor, sezonul 2014-2015. Atunci bulgarii au reușit calificarea după ce fundașul Cosmin Moți, intrat în poartă după eliminarea portarului, a parat două lovituri de departajare și a înscris de la punctul cu var. Formația Vidi este campioana Ungariei.


Dacă va elimina campioana Suediei în turul 2 preliminar al Champions League, CFR Cluj nu va fi cap de serie în faza următoare a competiției. Cele mai puternice formații pe care ar putea să le întâlnească ar fi FC Salzburg, Celtic Glasgow și Ludogoreț Razgrad.

CFR Cluj va afla luni cu cine joacă în turul 3 preliminar din Champions League, dacă trece de formația suedeză Malmo FF
CFR Cluj va afla luni cu cine joacă în turul 3 preliminar din Champions League, dacă trece de formația suedeză Malmo FF

Cu cine joacă CFR Cluj în turul 3 preliminar din Champions League

Adversara celor de la CFR Cluj în turul 3 preliminar din Champions League va fi una din echipele care se vor califica din partidele: Ludogoreț Razgrad (Bulgaria) – Vidi (Ungaria), Celtic Glasgow (Scoția) – Rosenborg Trondheim (Norvegia), Legia Varșovia (Polonia) – Spartak Trnava (Slovacia), Astana (Kazahstan) – Midtjylland (Danemarca), Kukes (Albania) – Qarabag (Azerbaidjan) sau campioana Austriei, FC Salzburg.

În cazul în care nu va trece de Malmo FF, CFR Cluj va ajunge în turul 3 preliminar al Europa League unde va fi cap de serie. Adversarii din această fază se vor alege dintre învingătorii următoarelor partide din turul 2 preliminar al Europa League: Zrinjski (Bosnia-Herțegovina) – Valletta (Malta), FC Santa Coloma (Andorra) – Valur Reykjavik (Islanda), Sutjeska (Muntenegru) – Alașkert (Armenia), F91 Dudelange (Luxemburg) – Drita (Kosovo), Olimpija Ljubljana (Slovenia) – Crusaders (Irlanda de Nord).

Prima manșă a întâlnirii dintre CFR Cluj și Malmo FF, din turul doi preliminar al Champions League, se va disputa la 24 iulie pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, de la ora 19:00, iar returul va avea loc 1 august, în Suedia, de la ora 20:00.  Malmo FF reprezintă cel mai titrat club din Suedia. Are 23 de titluri de campioană şi 14 Cupe, iar în perioada ultimilor şase ani nu a ieşit campioană doar în 2015.