Fotbal intern

Cu cine joacă CFR Cluj, U Craiova şi FCSB în primele etape din play-off! Cum arată tabloul după “Derby de România”

16.02.2020 | 22:12
Cu cine joaca CFR Cluj U Craiova si FCSB in primele etape din playoff Cum arata tabloul dupa Derby de Romania
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, Universitatea Craiova și FCSB sunt pretendentele la titlu în actualul sezon din campionatul intern, iar partidele din play-off se anunță foarte interesante.

Cum pot arăta meciurile din play-off

În acest moment, la sfârșitul etapei cu numărul 25, CFR Cluj are 49 de puncte, Universitatea Craiova are 46, iar FCSB are 43.

ADVERTISEMENT

Probabilitatea ca acest clasament să se păstreze este foarte mare, singurul mod în care poate suferi modificări este în cazul în care Craiova va câștiga cu minim 3-0 în meciul cu CFR Cluj sau FCSB să o învingă pe Chindia, iar Craiova să piardă în fața campioanei României.

În cazul în care clasamentul se va păstra cum este în acest moment, toate cele trei formații vor disputa meciurile din prima etapă din play-off pe teren propriu. CFR va juca cu ocupanta locului șase, Craiova cu locul cinci, iar FCSB cu locul patru.

ADVERTISEMENT

Etapele din play-off cu dueluri tari:

  • Etapa 3: Universitatea Craiova – FCSB
  • Etapa 4: FCSB – CFR Cluj
  • Etapa 5: CFR Cluj – Universitatea Craiova

Dan Petrescu nu se teme de FCSB în lupta la titlu

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a declarat că nu se teme de FCSB în lupta la titlu și își dorește să câștige campionatul pentru al treilea an consecutiv: Ne propunem să câştigăm campionatul. Cel mai bun lot îl are FCSB, dar într-un campionat nu câştigă echipa mai bună.

ADVERTISEMENT

Am văzut că vor să cumpere şi cu 3 milioane şi cu 4, că vor să-l ia pe Ianis. Craiova şi Viitorul vor fi sus şi e posibil să fie o surpriză în play-off, Gaz Metan sau altă echipă”.

„Dacă patronul a crezut în el, eu ce să spun? Sunt antrenorul CFR-ului. Şi Guardiola era la echipa a doua şi toţi s-au mirat când a fost numit, dar totuşi era Guardiola. Nu e meciul antrenorilor. Le urez baftă tuturor, dar sper să iasă în spatele nostru.

ADVERTISEMENT

Îi respect pe toţi şi ştiu că toată lumea vrea să ne bată”, a mai spus Dan Petrescu.

Tags: