Fotbal intern

Cu cine joacă Dinamo în amicalele din cantonamentul din Spania. Printre adversari, locul 2 din Rusia!

23.12.2019 | 19:21
Cu cine joacă Dinamo în amicalele din cantonamentul din Spania. Printre adversari, locul 2 din Rusia!
Cu cine joacă Dinamo în amicalele din Spania. Dusan Uhrin, alături de jucători la antrenament. Sursa foto: doardinamo.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo a stabilit cu cine joacă în amicalele din cantonamentul din Spania în această iarnă. Formaţia antrenată de Dusan Uhrin va juca patru partide de verificare în pregătirile pentru ultima încercare de a prinde play-off-ul în acest sezon.

Cu cine joacă Dinamo în amicalele din cantonamentul din Spania: patru partide de verificare

Dinamoviştii au ales ca, pentru perioada de pregătire din luna ianuarie, să meargă în cantonament în Spania, la fel cum au făcut şi în această vară. Benahavis este locul în care va pregăti Dusan Uhrin formaţia sa pentru 2020.

Benahavis este o localitate situată la doar 10 kilometri de locul unde au fost cantonați dinamoviștii în această vară, când au stat la Marbella. ”Câinii” de această dată nu se vor mai antrena la Marbella Footbal Center, ci vor beneficia de un teren de antrenament chiar lângă hotelul unde vor fi cazați.

ADVERTISEMENT

Dinamo va merge în perioada 13-23 ianuarie în Spania, acolo unde vor avea parte de patru meciuri amicale. Primul dintre ele va fi pe data de 15 ianuarie, când vor întâlni Dinamo Dresda, locul 18 în a doua ligă a Germaniei.

Va urma tot o formaţie germană, VFL Bochum, locul 14 în “2Bundesliga”, pe 18 ianuarie.

Osijek, locul 4 din Croația, va fi adversara “câinilor” pe 20 ianuarie, iar finalul cantonamentului va aduce cel mai tare amical al stagiului, contra celor de la FK Krasnodar, pe 22 ianuarie, această formaţie fiind ocupanta locul 2 campionatul Rusiei.

ADVERTISEMENT

Dinamo a încheiat 2019 pe poziţia 9 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. Locul 6, cel ocupat de Viitorul şi ultimul care duce în play-off, este la şapte puncte distanţă.

Roş-albii traversează o perioadă extrem de complicată, mai ales că această iarnă ar putea aduce schimbări importante la club. Florin Prunea şi Bogdan Bălănescu sunt într-o luptă pentru putere în Ştefan cel Mare, victoria ultimului putând aduce schimbarea antrenorului. 

ADVERTISEMENT

Ar fi al treilea an la rând când Dinamo ratează participarea în play-off, iar Prunea dezvăluia că are în contract acest obiectiv şi că va pleca în caz că nu va putea să-l realizeze.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri