Sport

Cu cine joacă Emma Răducanu în turul 2 de la WTA Transylvania Open?

Emma Răducanu s-a calificat în turul 2 de la WTA Transylvania Open şi o aşteaptă un meci cu Ana Bogdan.
27.10.2021 | 20:08
Cu cine joaca Emma Raducanu in turul 2 de la WTA Transylvania Open
ADVERTISEMENT
27-10-2021
17:08

Când are loc confruntarea dintre Emma Răducanu și Ana Bogdan

Organizatorii turneului WTA Transylvania Open au anunțat când se va disputa meciul dintre Emma Răducanu și Ana Bogdan. Cele două vor juca în turneul de simplu de la ora 15:30, înaintea confruntării dintre Simona Halep și Varvara Gracheva, programat după ora 18:00.

Emma Răducanu a învins-o pe Polona Hercog, scor 4-6, 7-5, 6-1, şi a obţinut calificarea în turul 2 de la WTA Transylvania Open. Pentru sportiva cu origini româneşti urmează duelul cu Ana Bogdan.

Cu cine joacă Emma Răducanu în turul 2 de la WTA Transylvania Open

În turul 2 de la WTA Transylavania Open, Emma Răducanu o va întâlni pe Ana Bogdan. Românca a obţinut calificarea după ce a învins-o pe Ivana Jorovic, jucătoare care a beneficiat de clasament protejat, scor 7-6(1), 6-4.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu putea să mai aibă un duel cu o jucătoare româncă în această toamnă. La Indian Wells, britanica ar fi putut să dea peste Simona Halep în turul 3, însă a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich, la primul meci după câştigarea US Open.

Pentru calificarea în turul 2 de la WTA Transylvania Open, Emma Răducanu va primi un cec în valoare de 3.675 de dolari şi 30 de puncte în clasamentul circuitului feminin.

ADVERTISEMENT

Prima victorie în circuitul WTA a venit la Cluj

Emma Răducanu îşi va aduce aminte mereu de Cluj, oraşul unde a obţinut prima victorie a carierei în circuitul WTA. Poate părea ciudat, mai ales când spunem acest lucru despre o jucătoare care a câştigat deja un turneu de Mare Şlem.

Turneele de Mare Şlem sunt organizate de ITF (Federaţia Internaţională de Tenis), iar victoriile obţinute aici nu sunt luate în calcul în circuitul WTA, chiar dacă sunt punctate în clasament.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu a debutat, în vară, în circuitul WTA, la turneul de la Nottingham. Britanica a fost învinsă atunci de Harriet Dart, scor 3-6, 4-6.

A întâlnit-o pe Sorana Cîrstea la Wimbledon

Emma Răducanu s-a mai duelat cu o jucătoare din România în 2021. În turul 3 de la Wimbledon, britanica a învins-o pe Sorana Cîrstea, scor 6-3, 7-5, la prima ei participare la un turneu de Mare Şlem.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, la turneele de la ITF, Emma Răducanu a mai întâlnit alte trei jucătoare şi a reuşit de fiecare dată să se impună.

  • Emma Răducanu – Laura Ioana Paar 6-4, 6-3 (ITF Bolton, 2019)
  • Emma Răducanu – Gabriela Lee 6-3, 6-7(5), 6-3 (ITF Glasgow, 2019)
  • Emma Răducanu – Georgia Crăciun 6-3, 6-2 (ITF Antalya, 2018)
ADVERTISEMENT