Fotbal international

Cu cine joacă FCSB în turul 3 preliminar din Europa League. Prezentarea adversarei

23.07.2018 | 15:57
Cu cine joaca FCSB in turul 3 preliminar din Europa League Prezentarea adversarei
ADVERTISEMENT

Vicecampioana Ligii 1 Betano, FCSB, a aflat luni cu cine joacă în turul 3 preliminar din Europa League, dacă va trece în dublă manșă de formația slovenă Rudar Velenje. Tragerea la sorți a acestei faze a avut loc la ora 15:00, la Nyon, iar partidele din această rundă se vor disputa la 9 august (turul) și 16 august (returul).


UPDATE, ora 15:13 / Dacă va trece de Rudar Velenje, FCSB va întâlni învingătoarea partidei dintre Hajduk Split (Croația), unde este legitimat fostul fundaș dinamovist Steliano Filip, și Slavia Sofia (Bulgaria). Hajduk Split a terminat sezonul trecut pe locul 3 în Croația și a pierdut finala Cupei în fața campioanei Dinamo Zagreb. În sezonul precedent de Europa League, Hajduk Split a fost eliminată în play-off de formația engleză Everton. Trupa pregătită de Zeljko Kopic are în palmares șase titluri și șase Cupe ale Croației. De partea cealaltă, Slavia Sofia nu a prins play-off-ul în sezonul trecut al campionatului Bulgariei, dar a ajuns în cupele europene după ce a câștigat Cupa la lovituri de departajare. Trupa antrenatăp de sârbul Zlatomir Zagorcic are în componență doar trei jucători străini, dintre care doi portari. ESte vorba de italianul Emanuele Geria, grecul Antonios Stergiakis și fundașul sârb Aleksandar Stanisavljevic.

ADVERTISEMENT

Dacă o va elimina pe Rudar Velenje în turul 2 preliminar al Europa League, echipa antrenată de Nicolae Dică va fi cap de serie în faza următoare a competiției și va întâlni un adversar destul de accesibil.

Vicecampioana FCSB va afla cu cine joacă în turul 3 preliminar din Europa League, dacă va trece de Rudar Velenje
Vicecampioana FCSB va afla cu cine joacă în turul 3 preliminar din Europa League, dacă va trece de Rudar Velenje

Cu cine joacă FCSB în turul 3 preliminar din Europa League

Adversara celor de la FCSV în turul 3 preliminar din Europa League va fi una din echipele care se vor califica din partidele: Hibernian (Scoția) – Asteras Tripolis (Grecia), Hajduk Split (Croația) – Slavia Sofia (Bulgaria), Zalgiris Vilnius (Lituania) – Vaduz (Liechtenstein), Balzan (Malta) – Slovan Bratislava (Slovacia) sau formația cehă Sigma Olomouc.

ADVERTISEMENT

Rudar Velenje – FCSB se joacă în turul 2 preliminar al Europa League. Manșa tur se va disputa în Slovenia, joi, 26 iulie, cu începere de la ora 18.30. Returul este programat pe Arena Națională din București, pe 2 august, de la ora 21:30. Postul de televiziune Prima TV va transmite prima manșă a întâlnirii.

Rudar Velenje s-a calificat cu scorul general de 10-0 în fața formației Tre Fiori din San Marino. În prima manșă, pe teren propriu, se impusese cu scorul de 7-0 prin reușitele lui Tucic 33, 59, Radic 48, 78, Parfitt-Williams 49, Della Valle 75 (autogol) şi Solomun 84. În retur, în deplasare, slovenii au câștigat cu scorul de 3-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bolha 43, Vasiljevic 47 și Kamara 71.

ADVERTISEMENT