Fotbal international

Cu cine joacă FCSB în turul trei preliminar din Europa League! Și-a aflat adversara

01.08.2019 | 18:58
Cu cine joaca FCSB in turul trei preliminar din Europa League Sia aflat adversara

Vicecampioana din Casa Pariurilor Liga 1, FCSB, a aflat cu cine va juca în turul trei preliminar din Europa League, dacă va trece de armenii de la Alashkert. ”Roș-albaștrii” nu ar trebui să aibă mari emoții la returul care se va disputa pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, după ce s-au impus în deplasare, în prima manșă, cu scorul de 3-0, prin golurile lui Florin Tănase, Iulian Cristea și Florinel Coman.

Cu cine joacă FCSB în turul trei preliminar din Europa League

Cum returul împotriva armenilor de la Alashkert este doar o simplă formalitate, FCSB va juca în turul trei preliminar din Europa League împotriva echipei Mlada Boleslav. După ce au remizat surprinzător pe teren propriu în prima manșă, scor 1-1, cu Ordabasy din Kazahstan, cehii au repus lucrurile pe făgașul normal la partida retur disputată la Shymkent.

Mlada Boleslav s-a impus la retur cu scorul de 3-2. Golurile cehilor au fost marcate de veteranul Marek Matejovsky (8), rusul Nikolay Komlichenko (32) din penalty și bosniacul Muris Mesanovic (47), în timp ce pentru Ordabasy au înscris Aleksey Shchetkin (45) și Abdoulaye Diakhate (56) din penalty. Cehii au încheiat sezonul precedent de campionat pe poziția a patra și au ajuns în Europa League după câteva meciuri de baraj. În primele trei etape ale noii stagiuni, echipa pregătită de Jozef Weber a înregistrat două victorii și o înfrângere și se află pe locul 4.

Florin Tănase sărbătorind golul marcat în meciul Alashkert – FCSB

Când se joacă dubla manșă FCSB – Mlada Boleslav

Cel mai important jucător al celor de la Mlada Boleslav este atacantul rus Nikolay Komlichenko care a fost achiziționat definitiv în această vară de la FK Krasnodar pentru 1,8 milioane de euro asta după ce în sezonul trecut a evoluat pentru cehi sub formă de împrumut. În vârstă de 24 de ani, rusul a fost în sezonul precedent golgheterul campionatului Cehiei, cu 29 de reușite și 7 pase decisive.

Lotul celor de la Mlada Boleslav este cotat la 13 milioane de euro, iar din acest punct de vedere FCSB pleacă favorită în dubla manșă din turul trei preliminar al Europa League. Prima manșă se va disputa în România la 8 august, iar returul este programat o săptămână mai târziu în Cehia. Ambele partide vor fi transmise în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.