Sport

Cu cine joacă România finala mică de la Campionatul European de handbal feminin 2018!

14.12.2018 | 19:52
Cu cine joaca Romania finala mica de la Campionatul European de handbal feminin 2018

România va juca finala mică de la Campionatul European de handbal feminin 2018. Selecţionata antrenată de Ambros Martin va întâlni Olanda în finala mică. Batavele au pierdut cu Franța, scor 21-27.. Româncele au fost învinse de Rusia, scor 22-28, în finala mică a turneului final din Franţa.

Finala mică se va juca duminică, de la ora 15:00, în sala “AccorHotels” din Paris, care a organizat Final Four-ul Campionatului European de handbal feminin din Franţa. Echipa naţională a României este la a treia finală mică din istoria participărilor la turneul continental. În 2000, la Europeanul organizat de ţara noastră, România s-a clasat pe locul patru, după ce a fost învinsă de Rusia, scor 16-21. Zece ani mai târziu, România a câştigat medalia de bronz după ce a învins-o în finala mică pe Danemarca, scor 16-15.

Cu cine joacă România finala mică de la Campionatul European de handbal feminin 2018

Echipa naţională a României va juca finala mică Campionatului European de handbal feminin 2018 împotriva pierzătoarei din meciul Olanda – Franţa, a doua semifinală a turneului final. Un bilet pentru partida care se va disputa duminică, de la ora 15:00, costă între 12 şi 55 de euro, iar fanii selecţionatei antrenate de Ambros Martin vor veni în număr cât mai mare în tribunele arenei “AccorHotels” din Paris.

Cu cine joacă România finala mică de la Campionatul European de handbal feminin 2018. Finala mică se joacă la Paris
Cu cine joacă România finala mică de la Campionatul European de handbal feminin 2018. Finala mică se joacă la Paris

Înainte de Campionatul European din Franţa, Ambros Martin declara că turneul final va fi unul dificil. “Vom merge la Campionatul European pline de putere, concentrate și cu toate opțiunile deschise, dar fiind conștienți de cât de dificil va fi. Nu doar grupa noastră, ci întreagă competiție, căci Campionatul European e mult mai puternic decât cel Mondial. Niciun meci nu e ușor. Va fi un turneu dificil, pentru că la început toate echipele sunt la nivele asemănătoare, fizic și mental”, declara Ambros Martin înaintea Campionatului European de handbal feminin din Franţa.