Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în marea finală de la WTA Madrid 2019. Tocmai şi-a aflat adversara. Gata de răzbunare!

10.05.2019 | 20:47
Cu cine joaca Simona Halep in marea finala de la WTA Madrid 2019 Tocmai sia aflat adversara Gata de razbunare

Cu cine joacă Simona Halep în marea finală de la WTA Madrid 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, se află în această săptămână la Madrid şi se simte excepţional. O spun şi rezultatele. După câteva evouţii superbe, sportiva noastră a câştigat cinci meciuri foarte bune şi a obţinut calificarea în finala de la Mutua Madrid Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia din Capitala Spaniei se desfăşoară în perioada 4-11 mai.

Pe cine va întâlni Simona Halep în finala de la Madrid Open 2019

Simona Halep s-a calificat în marea finală de la Caja Magica după ce a trecut în trei seturi de adversara ei din semifinale, elveţianca Belinda Bencic, locul 18 WTA, scor 6-2, 6-7, 6-0. În continuare, în ultimul act, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe câştigătoarea Kiki Bertens (Olanda/7 WTA), care a învins-o pe  Sloane Stephens (SUA, 8 WTA) în semifinale.

Simona Halep, care a ajuns anul trecut până în sferturile de finală la competiţia din Madrid, şi-a depăsit evoluţia de atunci şi are şanse foarte mari de a reveni pe primul loc în lume. Simona Halep porneşte favorită cu oricare dintre cele două jucătoare, Stephens sau Bertens, mai ales că suprafaţa de joc este zgura. Jucătoarea noastră a trecut până acum, la ediţia din acest an, de Margarita Gasparyan, Johanna Konta, Viktoria Kuzmova, Ashleigh Barty şi Belinda Bencic.

Cu cine joacă Simona Halep în marea finală de la WTA Madrid 2019

Simona Halep- KiKi Bertens, marea finală de la Madrid

Simona Halep şi Kiki Bertens s-au întâlnit într-o altă finală anul trecut, la Cincinatti. Atunci, jucătoarea din Olanda a fost cea care a triumfat, reuşind să o învingă în trei seturi pe sportiva  noastră. Cele două au disputat cinci partide în total în circuitul WTA. Simona conduce până acum cu 3-2.