Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în optimile de finală la WTA Dubai 2019! Şi-a aflat adversara!

19.02.2019 | 16:30
Cu cine joaca Simona Halep in optimile de finala la WTA Dubai 2019 Sia aflat adversara

Cu cine joacă Simona Halep în optimile de finală la WTA Dubai 2019. Venită după un turneu foarte bun reuşit la Doha, disputând marea finală în capitala Qatarului, Simona Halep continuă să joace foarte bine şi să înregistreze victorii pe bandă rulantă în circuitul feminin de tenis. Sportiva noastră s-a calificat în optimile de finală la turneul de la Dubai, de categorie Premier 5, cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari. Competiţia din Emiratele Arabe Unite se desfăşoară în perioada 17-23 februarie.


UPDATE / Următoarea adversară a Simonei Halep este Lesia Tsurenko! Ucraineanca a trecut cu greu de chinezoaica Lin Zhu, locul 107 WTA, scor 6-4, 6-7, 6-3.


După un prim tur liber, Simona Halep s-a impus în turul secund în faţa jucătoarei din Canada, Eugenie Bouchard, după două seturi, scor 7-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 44 minute de joc. Românca în vârstă de 27 de ani poate câştiga teren în clasamentul mondial la turneul de la Dubai. Ocupanta locului secund în acest moment, Simona se poate apropia de liderul mondial, Naomi Osaka, asta în condiţiile în care Simona a absentat la ultimele două ediţii ale turneului organizat în Emiratele Arabe Unite, neavând presiunea punctelor de apărat.

Cu cine va evolua Simona Halep în optimile de finală la WTA Dubai 2019

Următoarea adversară a Simonei Halep la turneul de la Dubai va fi câştigătoarea dintre Lesia Tsurenko  şi Lin Zhu. Favorită este Lesia Tsurenko, locul 23 WTA, cea pe care a întâlnit-o în turul secund la Doha, acolo unde sportiva noastră s-a impus fără probleme, scor 6-2, 6-3. Victoria de la Doha a fost cel de-al şaselea succes al Simonei în faţa ucrainencei în vârstă de 29 de ani. Ea a trecut în turul secund la Dubai de chinezoaica Lin Zhu, ocupanta locului 107 WTA, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 20 de minute de joc.

Partida Simonei  Halep va avea loc la Dubai miercuri, la o oră pe care organizatorii o vor comunica în decursul zilei de azi. Întâlnirea va fi în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK, la fel ca și cele mai importante momente ale meciului din optimile de finală din cadrul turneului de la Dubai.

Tags: