Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în semifinală la WTA Miami 2019. Și-a aflat adversara

28.03.2019 | 08:06
Cu cine joaca Simona Halep in semifinala la WTA Miami 2019 Sia aflat adversara

Cu cine joacă Simona Halep în semifinală la WTA Miami 2019. Simona Halep, ocupanta locului 3 WTA, se află în această săptămână la Miami. După un prim tur liber, sportiva noastră a câştigat patru meciuri foarte bune şi a obţinut calificarea în semifinale la Miami Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.


UPDATE, ora 08:06 / În semifinalele de la Miami, Simona Halep o va întâlni pe cehoiaca Karolina Pliskova, cap de serie numărul 5 și locul 7 WTA, care a trecut cu scorul de 6-3, 6-4, de comaptrioata sa Marketa Vondrousova, locul 59 WTA. În cazul în care va ajunge în finală, Simona va recâștiga fotoliul de lider mondial.


Cine va fi adversara Simonei Halep în semifinală la Miami Open 2019

Simona Halep s-a calificat în semifinale după ce a trecut în minimul de seturi de adversara ei din sferturile de finală, Qiang Wang, locul 18 WTA, scor 6-4, 7-5. În continuare, în penultimul act, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Karolina Pliskova (Cehia/7 WTA) şi Marketa Vondrousova (Cehia, 59 WTA). Meciul dintre cele două va avea loc în această noapte, nu înainte de ora 01.00, ora României.

Simona Halep, care a ajuns la ediţia din 2018 până în turul al treilea la competiţia din Miami, şi-a depăsit evoluţia de atunci şi şi-a egalat-o pe cea din 2015, când a ajuns până în penultimul act, de asemenea. Simona Halep porneşte favorită cu oricare dintre cele două cehoaice, însă nu va avea parte de o misiune prea uşoară cu niciuna dintre ele. Cu Marketa s-a întâlnit chiar la Indian Wells, iar cehoaica a reuşit să o elimine pe reprezentanta noastră în optimile de finală.

Simona Halep pe terenul de tenis la WTA Miami 2019

Simona Halep – Karolina Pliskova, posibilul duel din semifinale la Miami Open 2019

Simona Halep s-a întâlnit până în prezent cu Pliskova de nouă ori. Jucătoarea noastră are un avantaj năucitor la acest capitol, conduce cu 7-2. Cehoaica s-a impus de două ori, în Cupa Federaţiei în 2016 şi anul trecut la turneul de la Madrid. Simona Halep a ajuns la ediţia de anul trecut până în turul al treilea, acolo unde a fost eliminată de poloneza Agnieszka Radwanska, acum retrasă din activitate.

Tags: