Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la Doha dacă o bate pe Goerges. Şi-a aflat adversara

14.02.2019 | 16:30
Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Doha daca o bate pe Goerges Sia aflat adversara
ADVERTISEMENT

Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la Doha dacă o bate pe Goerges. Simona Halep este fără îndoială în mare formă şi obţine rezultatele aşteptate în circuitul feminin de tenis. După weekend-ul de poveste trăit la Ostrava alături de restul echipei de Fed Cup a României, Simona Halep urmăreşte în continuare calificarea în penultimul act la turneul din Doha, de categorie Premier, cu premii totale în valoare de 916,131 de dolari. Competiţia din Qatar se desfăşoară în perioada 11-16 februarie.

Simona Halep s-a impus în optimile de finală în faţa Lesiei Tsurenko, scor 6-2, 6-3, la finalul unui meci care a durat o oră şi 20 de minute de joc. În sferturile de finală, sportiva noastră o va întâlni pe jucătoarea din Germania, Julia Goerges, locul 16 WTA. Partida dintre cele două este programată pe terenul central de la Doha, după meciul dintre Barbora Strycova şi Angelique Kerber. Românca în vârstă de 27 de ani a început săptămâna aceasta, de asemenea, colaborarea oficială cu noul ei antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput.

ADVERTISEMENT

Pe cine ar întâlni Simona Halep în semifinale la Doha

În continuare, dacă se impune în meciul contra Juliei Goerges, Simona Halep o va întâlni la Doha în semifinale pe sportiva din Ucraina, Elina Svitolina, locul 7 WTA. Ea a trecut fără prea mult efort de Karolina Muchova, scor 6-4, 6-2 la capătul unui meci care a durat o oră şi 24 de minute de joc. Simona Halep şi Elina Svitolina s-au mai întâlnit până în prezent de şapte ori, ucraineanca fiind în avantaj, scor 4-3.

Până acum, Simona Halep a obţinut un uriaş avantaj la turneul din Qatar. Graţie victoriei obţinute cu Tsurenko, sportiva noastră va fi noul număr doi mondial începând de luni, 18 februarie. “Nu contează acum clasamentul, joc doar ca să câştig fiecare meci, intru pe teren, joc şi încerc să văd cât de bună pot fi. Dacă sunt a doua acum, voi lupta să devin numărul 1 din nou, dar acum vreau să mă bucur de tenis şi să fiu bucuroasă pe teren”, a declarat Simona Halep la Doha.

ADVERTISEMENT