Stiri sportive

Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la WTA Madrid 2019

Autor: Irina Aldea | 15.05.2019 | 14:43
Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la WTA Madrid 2019
Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la WTA Madrid 2019

Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la WTA Madrid 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, se află în această săptămână la Madrid. După câteva meciuri foarte bune la Madrid, sportiva noastră a câştigat o nouă partidă şi a obţinut calificarea în penultimul act la Mutua Madrid Open 2019, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia organizată în Capitala Spaniei, la Caja Magica, se desfăşoară în perioada 4-11 mai.

Pe cine va întâlni Simona Halep în semifinale la WTA Madrid 2019

Simona Halep s-a calificat în penultimul act după ce a trecut în minimul de seturi de adversara ei din sferturile de finală, Ashleigh Barty, locul 9WTA, scor 7-5, 7-5. În continuare, în penultimul act, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe câştigătoarea dintre nipona Naomi Osaka, liderul mondial din WTA, şi elveţianca Belinda Bencic, locul 18 WTA.

Simona Halep, care a ajuns anul trecut până în sferturile de finală la competiţia din Madrid, a disputat la Caja Magica trei finale, dintre care a cucerit două titluri, în 2016 după o finală disputată cu Dominika Cibulkova şi în 2017, după o finală jucată cu Mladenovic. Simona Halep porneşte favorită cu oricare dintre cele două jucătoare, Osaka sau Bencic, asta deoarece suprafaţa de joc este un factor extrem de important în derularea meciului din semifinale.

Simona Halep pe terenul de tenis
Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la WTA Madrid 2019

Simona Halep – Naomi Osaka, posibil duel în penultimul act la WTA Madrid 2019

Simona Halep s-a întâlnit până în prezent cu Naomi Osaka de cinci ori. Actualul lider mondial a reuşit s-o învingă pe Simona o singură dată în carieră, la turneul de la Indian Wells de anul trecut. În rest, Simona a câştigat de patru ori în faţa niponei. Ele au disputat şi două meciuri pe zgură, iar românca a triumfat fără mari probleme, de fiecare dată. Simona Halep a ajuns la ediţia precedentă până în sferturile de finală, acolo unde a fost eliminată de Karolina Pliskova, din Cehia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!