Sport

Simona Halep – Jessica Pegula, în semifinalele WTA Toronto 2022! Ora de start a confruntării

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA Toronto 2022 unde o va înfrunta în premieră în circuitul mondial pe Jessica Pegula. Organizatorii au stabilit ora la care se joacă meciul.
12.08.2022 | 23:06
Simona Halep  Jessica Pegula in semifinalele WTA Toronto 2022 Ora de start a confruntarii
Cu cine joacă Simona Halep în semifinalele de la WTA Toronto 2022. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
13-08-2022
08:02

Simona Halep – Jessica Pegula, de la ora 20:00

Organizatorii au anunțat ora la care se dispută meciul dintre Simona Halep și Jessica Pegula din semifinalele WTA Toronto 2022. Cele două sportive se întâlnesc în premieră în circuitul mondial, sâmbătă, de la ora 20:00.

Românca a evoluat impecabil în precedentele confruntări din turneul canadian dar pornește cu șansa a doua în fața americancei clasată pe poziția a7-a în clasamentul WTA.

În cealaltă semifinală se vor duela jucătoarea din Brazilia, Haddad Maia și Karolina Pliskova din Cehia.

12-08-2022
20:40

Simona Halep - Jessica Pegula, în semifinalele WTA Toronto 2022

Simona Halep şi-a aflat adversara din semifinalele WTA Toronto 2022. Românca o va întâlni pe Jessica Pegula, după ce jucătoarea din Statele Unite ale Americii a învins-o, în sferturile de finală, Yulia Putintseva, scor 6-3, 6-3.

Meciul dintre Simona Halep şi Jessica Pegula se va juca sâmbătă seară, organizatorii urmând să anunţe ulterior ora de start. Va fi prima confruntare directă dintre cele două jucătoare.

În urma victoriei cu Coco Gauff, Simona Halep este din ce în ce mai aproape de o finală la Toronto, competiție cu premii totale în valoare de 2.697.250 de dolari.

Cu cine joacă Simona Halep în semifinalele de la WTA Toronto 2022

Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la WTA Toronto după victoria cu Cori Guaff, iar românca va da peste câștigătoarea meciului dintre Jessica Pegula și Iulia Putințeva.

ADVERTISEMENT

Simona are o șansă importantă de a câștiga turneul, ținând cont că Iga Swiatek, favorita numărul unu a turneului și liderul mondial, a fost eliminată de către jucătoarea braziliancă Beatriz Haddad Maia.

Simona Halep nu a jucat niciodată împotriva lui Jessica Pegula, deși trebuia să o înfrunte în 2021 la Cincinnati. Totuși, din cauza unei accidentări, „Simo” nu a mai putut disputa meciul.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Simona Halep a întâlnit-o de două ori până acum pe Iulia Putințeva, pe care a învins-o de fiecare dată. Prima întâlnire dintre cele două a avut loc la începutul anului 2020, la Australian Open, iar a doua întâlnire a avut loc în septembrie 2020 la Roma.

Câți bani a câștigat Simona Halep pentru calificarea în semifinalele de la Toronto

Dacă pentru calificarea în sferturile de finală de la Toronto, Simona Halep a încasat un cec în valoare de 61.300 de dolari și 190 de puncte WTA, calificarea în semifinale a fost răsplătită mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Astfel, Simona a primit un cec în valoare de 133.400 de dolari şi 350 de puncte WTA. Dacă va reuși să ajungă în finală, Simona va mai primi încă 259.100 de dolari, iar în cazul în care va câștiga, românca se va alege cu un cec în valoare de 439.700 de dolari.

„Coco e o jucătoare foarte bună și mi-e greu mereu când joc contra ei. A fost un meci foarte bun azi, a bătut și vântul tare, dar sunt fericită pentru victorie.

ADVERTISEMENT

A fost foarte greu să întorc serva ei, dar am stat concentrată pe fiecare punct și să joc punct după punct. Vă mulțumesc!”, a spus Simona Halep la finalul partidei cu Cori Gauff.

  • 30 de ani are Simona Halep
ADVERTISEMENT