Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în sferturi la Australian Open dacă o bate pe Serena Williams.

21.01.2019 | 09:04
Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open daca o bate pe Serena Williams

Se cunoaște deja cu cine ar urma să joace în sferturi de finală la Australian Open Simona Halep în cazul în care, și acest lucru îl sperăm cu toții, va reuși să o bată pe Serena Williams în ultimul meci al optimilor. Adversara Simonei va fi o veche cunoștință a ei, în fața căreia are un palmares pozitiv, jucătoarea din Cehia, Karolina Pliskova. Vezi meciul LIVE punct cu punct şi toate rezultatele zilei de la Australian Open accesând aplicaţia de mai jos!

Karolina Pliskova a făcut o partidă perfectă în optimi cu puternica jucătoare din Spania Garbine Muguruza, pe care a executat-o fără drept de apel, în două seturi, scor 6-3, 6-1, deși acesta era considerat de specialiști drept meciul cel mai echilibrat al zilei la feminin și care, teoretic, ar fi trebuit să dureze cel mai mult, cel mai probabil pe întinderea a trei seturi.

Simona Halep ar juca în sferturi cu aceeași jucătoare pe care a întâlnit-o anul trecut la Australian Open, în aceeași fază

Nu a fost însă așa, pentru că am văzut o Karolina Pliskova în excelentă formă, dominând jocul cu autoritate încă de la primele schimburi de mingii în fața ibericei, foarte statice, greoaie în deplasare și fără idei de răspuns la raidurile cehoaicei. Serviciu bun, lovituri precise și exacte, acestea au fost atuurile Pliskovei, care a jucat cel mai bun meci de la Australian Open, după ce în turul trei a avut emoții cu jucătoarea italiană Camila Giorgi, pe care a învins-o cu 2-1 la seturi.

Cu cine ar juca Simona Halep în sferturi. Pliskova a învins/o cu 2-0 pe Garbine Muguruza în optimi și ar juca a zecea oară cu Halep. Românca are 6-3 în fața ei.
Cu cine ar juca Simona Halep în sferturi. Pliskova a învins/o cu 2-0 pe Garbine Muguruza în optimi și ar juca a zecea oară cu Halep. Românca are 6-3 în fața ei.

Dacă Simona Halep o va învinge pe Serena Williams va fi pentru a zecea oară când o va întâlni pe Karolina Pliskova. Halep are 6 succese față de jumătate din această cifră trecute în dreptul cehoaicei. Coincidența ar face să vedem un nou meci Halep – Pliskova în sferturi de finală la Australian Open, după cel de anul trecut, când Pliskova a fost doar spectatoare în fața Simonei, scor 6-3, 6-2 în favoarea constănțencei. Însă, în ultimul meci, jucat tot anul trecut, în sferturi la Madrid, Pliskova a întrerupt o serie de șase înfrângeri consecutive cu o victorie în două seturi, 6-4, 6-3.