Cu cine joacă Simona Halep în sferturile de finală de la WTA Dubai 2019! Românca a trecut în două seturi de Tsurenko

Alexandru Năstase   
în Simona Halep
20/02/2019, 13:29
Cu cine joacă Simona Halep în sferturile de finală de la WTA Dubai 2019! Românca a trecut în două seturi de Tsurenko GALERIE FOTO
Simona Halep s-a calificat în sferturile competiției de la Dubai

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la WTA Dubai 2019 după victoria cu Lesia Tsurenko în două seturi. 6-3, 7-5 a arătat tabela la finalul meciului. Fostul lider mondial își continuă astfel traseul foarte bun și a bifat o nouă victorie în circuitul WTA. A fost meciul cu numărul 201 câștigat de Halep, partidă desfășurată în cadrul turneul de la Dubai, unul de categorie Premier 5, dotat cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari.

S-a stabilit și cu cine joacă Simona Halep în sferturi. Astfel, românca ar putea să o întâlnească pe Belinda Bencic sau pe Aryna Sabalenka, cele două disputându-și accesul în ultimele 8 sportive ale competiției. Favorită este sportiva din Belarus. Sabalenka a ajuns până pe locul 9 și a reușit să-și adjudece 3 titluri WTA. Anul acesta, Aryna a mers până în turul 3 la Australian Open, în condițiile în care cel mai bun rezultat înregistrat la un turneu de Grand Slam este un tur 4 la US Open bifat sezonul precedent.

Cu cine joacă Simona Halep în sferturile de finală de la WTA Dubai 2019! Halep
Simona Halep a învins-o pe Lesia Tsurenko în optimile turneului

Cu cine joacă Simona Halep în sferturile de finală de la WTA Dubai 2019!

Belinda Bencic este locul 37 în circuit. Cu aproape 3 ani în urmă, elvețianca era în TOP 10. Are și ea 2 titluri câștigate în WTA și un sfert de finală disputat la US Open în 2014. Un an mai târziu avea să se impună în cel mai important trofeu al cerierei, Rogers Cup după ce a învins-o chiar pe Simona Halep în finală. Românca s-a retras atunci din ultimul act la scorul de 7-6, 6-7 și 0-3.

Partida Simonei  Halep cu Bencic sau Sabalenka va avea loc joi, la o oră pe care organizatorii o vor comunica ulteior. Întâlnirea va fi în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK, la fel ca și cele mai importante momente ale meciului din sferturile de finală din cadrul turneului de la Dubai.

  • 2 este locul ocupat de Simona Halep în clasamentul WTA
Închide ×