Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în turul 1 la US Open 2018. Posibil duel cu Serena Williams în turul 4!

23.08.2018 | 21:35
Cu cine joaca Simona Halep in turul 1 la US Open 2018 Posibil duel cu Serena Williams in turul 4

UPDATE, ora 21:20 / Simona Halep o va înfrunta pe Kaia Kanepi în turul 1, iar Serena Williams i-ar putea fi adversară în turul 4! În turul 2, românca s-ar duela cu învingătoarea dintre Dalila Jakupovic şi o jucătoare venită din calificări. Anastasia Pavlyuchenkova ar putea fi adversara în turul 3, iar Garbine Muguruza poate fi adversara din sferturile de finală. În fine, posibila adversară din semifinale este deţinătoarea trofeului, Sloane Stephens.

Simona Halep a mai înfruntat-o o singură dată pe Kaia Kanepi, locul 44 WTA, la Doha, în 2014. A fost o victorie obţinută foarte greu de româncă, după un tie-break în decisiv.


Cu cine joacă Simona Halep în turul 1 la US Open 2018. Liderul mondial își va afla astăzi adversara din primul tur de la US Open, dar și traseul pe care îl va avea spre marele obiectiv, titlul la Flushing Meadows. Pentru prima dată în carieră, românca va intra în acest turneu de Grand Slam ca favorită numărul 1. Una dintre jucătoarele de evitat în fazele optimile de finală și sferturi este Serena Williams, cea care a primit statutul de favorită 17.

2018 US Open Draw Ceremony

LIVE from Brookfield Place for the 2018 US Open Draw ceremony. 2017 champions Rafael Nadal and Sloane Stephens join us as we set the draw for the 2018 tournament. Stay on top of all US Open news on Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube, and USOpen.org!

Gepostet von US Open Tennis Championships am Donnerstag, 23. August 2018

De la ora 21:00 a României va începe la New York evenimentul premergător tragerii la sorți și este de așteptat ca tabloul feminin să fie stabilit o oră mai târziu. Deținătoarea trofeului este Sloane Stephens, cea pe care Simona Halep a învins-o în finala de la Montreal. Aceasta este favorită numărul trei a concursului, astfel că s-ar putea duela cu Halep cel mai devreme în faza semifinalelor.

Cu cine joacă Simona Halep în turul 1 la US Open 2018. Semifinala din 2015, cel mai bun rezultat al româncei

Foarte important, Simona Halep nu are o presiune chiar atât de mare din perspectiva luptei pentru prima poziție în clasamentul WTA. Cu peste 2000 de puncte în această ierarhie, liderul mondial are poziția și după finala de la Flushing Meadows, indiferent de rezultatele care se vor înregistra pe tabloul feminin. Anul trecut, Simona a fost eliminată în turul 1, de Maria Șarapova, astfel că nu are puncte de apărat.

Cu cine joacă Simona Halep în turul 1 la US Open 2018
Se anunță o ediție foarte spectaculoasă la US Open, cu mulți jucători pregătiți să dea marea lovitură.

Cea mai bună performanță a Simonei Halep la New York a fost semifinala disputată în 2015. Atunci a ratat o mare șansă la titlu, fiind învinsă în mod surprinzător de Flavia Pennetta, cea care avea să își adjudece titlul, profitând de o altă mare surpriză, eliminarea Serenei Williams, în cealaltă semifinală. Astfel, Pennetta a trecut în ultimul act de Roberta Vinci.