Sport

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 de la WTA Transylavania. Organizatorii au anunțat ora meciului cu Varvara Gracheva

Simona Halep s-a calificat în turul 2 de la WTA Transylvania Open, acolo unde se va duela cu rusoaica Varvara Gracheva.
27.10.2021 | 19:54
Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 de la WTA Transylavania Organizatorii au anuntat ora meciului cu Varvara Gracheva
ADVERTISEMENT
27-10-2021
16:54

Simona Halep a aflat când o va înfrunta pe Varvara Gracheva

Simona Halep (locul 18 WTA) o va înfrunta pe Varvara Grechova (locul 81 WTA) în penultimul meci al zilei de joi, 28 octombrie. Confruntarea celor două nu va începe mai devreme de ora 18:00.

Simona Halep a trecut fără emoții de Gabriela Ruse în primul de la WTA Transylvania Open, scor 6-1, 6-2, și acum se pregătește pentru o întâlnire cu o adversară care îi este necunoscută, Varvara Gracheva.

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 de la WTA Transylvania Open

În turul 2 de la WTA Transylvania Open, Simona Halep se va duela cu Varvara Gracheva. Jucătoarea din Rusia a obținut o victorie de răsunet în primul tur, acolo unde a trecut de Andrea Petkovic (locul 75 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-4.

ADVERTISEMENT

Gracheva are 21 de ani și ocupă locul 81 în ierarhia mondială și până acum nu s-a întâlnit niciodată în circuit cu Simona Halep.

Pentru accederea în turul 2 al competiției de la Cluj, Simona Halep va primi un cec în valoare de 3675 de dolari şi 30 de puncte în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT

Halep și-a propus să câștige turneul de la Cluj

Odată cu victoria obținută în fața Gabriel Ruse, Simona Halep a continuat tradiția. A 18-a jucătoare a lumii nu a mai pierdut de 12 ani un meci disputat împotriva unei adversare din România.

Prestația de senzație avută în primul tur o face pe Halep să se gândească deja la trofeu.

„A fost un meci dificil. Presiunea de a juca cu o româncă e mereu mare. Dar m-am simțit bine. Jocul a mers bine, așa cum am plănuit cu antrenorii înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Sunt pregătită să joc zilnic. Doar să joc eu finala. Pentru mine e o revenire după o accidentare grea și, sincer, vreau doar să mă simt bine pe teren și să ating nivelul de dinainte.

În general nu mă gândesc cu cine joc. Am învățat acest lucru pe parcursul anilor. Serena Williams mă intimida foarte mult și nu mă puteam desfășura pe teren. Acum contează doar să intru pe teren și să îmi fac treaba. De obicei mă concentrez doar pe mine.

ADVERTISEMENT

Nu m-am uitat la meciul Varvarei, dar o să discut cu echipa mea despre meci. O să mă concentrez doar pe mine. Vreau să mă odihnesc, să fac recuperare și să mă bucur de victorie”, a declarat Simona Halep, la Digi Sport.

Emma Răducanu a urmărit din tribune victoria Simonei Halep

În turul al doilea va juca și Emma Răducanu, împotriva Anei Bogdan. Sportiva cu origini românești din Marea Britanie a urmărit pe viu victoria Simonei cu Gabriela Ruse. La final, Halep a vorbit despre discursul purtat de Emma în limba română.

Am fost surprinsă să o aud vorbind românește, pentru că am auzit ca nu prea vorbește. Dar vorbește foarte bine și cred ca a fost ceva plăcut pentru toți românii. Chiar dacă nu s-a născut aici vorbește românește și e un sentiment foarte plăcut”, a declarat Halep, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT