Simona Halep

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 la WTA Doha! Și-a aflat adversara

12.02.2019 | 15:40
Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la WTA Doha Sia aflat adversara

Jucătoarea de tenis Simona Halep a aflat cu cine va juca în turul 2 la WTA Doha, turneu unde este principală favorită. Fostul lider mondial va evolua în compania Lesiei Țurenko, care a învins-o pe Lara Arruabarrena, care a înlocuit-o pe tabloul principal pe Caroline Garcia.


UPDATE, ora 15:38 / Simona Halep o va înfrunta în turul 2 la Doha pe Lesia Țurenko, locul 24 WTA. Ucraineanca a trecut în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-0, de Lara Arruabarrena, locul 94 WTA. Jucătoarea din Spania a intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser, după retragerea franțuzoaicei Caroline Garcia.


Simona Halep a ajuns în noaptea de luni spre marți în capitala Qatarului și a fost primită ca o adevărată campioană pe aeroportul din Doha. În cursul zilei de marți, ea a participat la Kids Day, iar apoi a susținut prima conferință de presă de la cpompetiția dotată cu premii în valoare totală de 916.131 de dolari.

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 la WTA Doha

Simona Halep va urmări extrem de atentă jocul dintre Lara Arruabarrena, locul 94 WTA, și Lesia Țurenko, locul 24 WTA, pentru a-și analiza adversara pe care o va avea în turul 2 la WTA Doha. Jucătoarea din Spania a ajuns ca lucky loser pe tabloul principal, după ce franțuzoaica Caroline Garcia s-a retras în ultimul moment după o accidentare la picior. Românca a fost direct acceptată în faza secundă a competiției și a fost desemnată cap de serie numărul 1 după retragerea japonezei Naomi Osaka.

WTA a anunțat retragerea jucătoarelor Caroline Garcia și Caroline Wozniacki
WTA a anunțat retragerea jucătoarelor Caroline Garcia și Caroline Wozniacki

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost principalul artizan al victoriei României cu deținătoarea trofeului Cehia cu scorul de 3-2 după un meci extrem de palpitant, în primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. Pe lângă Caroline Garcia, de la WTA Doha s-a retras și daneza Caroline Wozniacki.

Așa arată tabloul de la WTA Doha după retragerile jucătoarelor Caroline Garcia și Caroline Wozniacki
Așa arată tabloul de la WTA Doha după retragerile jucătoarelor Caroline Garcia și Caroline Wozniacki

Simona Halep este în avantaj consistent în meciurile directe cu ambele jucătoare pe care le poate întâlni pe în turul doi. Românca o conduce pe Lara Arruabarrena cu 3-1 și pe Lesia Țurenko cu 5-0. Halep a abandonat la ultimul meci cu Arruabarrena, în primul tur al turneului de la Beijing din 2015, iar pe Țurenko a învins-o cu 6-4, 6-1, în sferturi de finală la Cincinnati 2018.