Sport

Când joacă Simona Halep în turul 3 de la Indian Wells. Organizatorii au anunţat ora meciului cu Sasnovich

Simona Halep a câștigat primul meci jucat după o lună de pauză și s-a calificat în turul 3 la Indian Wells.
10.10.2021 | 07:15
Cand joaca Simona Halep in turul 3 de la Indian Wells Organizatorii au anuntat ora meciului cu Sasnovich
ADVERTISEMENT
10-10-2021
04:23

Când se joacă meciul Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich

Organizatorii de la Indian Wells au anunţat ora la care se va desfăşura meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich. Partida va avea luni noapte, după ora 01:00, pe terenul 2.

Înainte de meciul Simonei Halep sunt programate partidele Matteo Berrettini – Alejandro Tabilo şi Carlos Alcaraz – Andy Murry.

09-10-2021
04:26

Simona Halep, duel cu Aliaksandra Sasnovich în turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep se va duela cu Aliaksandra Sasnovich în turul 3 de la Indian Wells 2021. Jucătoarea din Belarus a învins-o pe Emma Răducanu, scor 6-2, 6-4, şi a blocat un duel aşteptat de toţi românii. 

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, la Wimbledon 2019, când Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 6-4, 7-5. La finalul turneului, românca obţinea al doilea trofeu la un turneu de Mare Şlem.

Aliaksandra Sasnovich ocupă în prezent locul 100 în ierarhia WTA, iar cea mai bună clasare a avut-o în septembrie 2018, locul 30.

Simona Halep joacă sâmbătă în proba de dublu

Până la meciul cu Aliaksandra Sasnovich, Simona Halep va intra sâmbătă pe teren pentru meciul din turul 2 al tabloului de dublu. Jucătoarea de 30 de ani face pereche cu Gabriela Ruse, iar cele două le vor întâlni pe Marie Bouzkova/Lucie Hradeck (ambele din Cehia). Meciul se va juca sâmbătă, după ora 22:30, pe terenul 8 al complexului de la Indian Wells.

 

După ce a avut bye în runda inaugurală, campioana noastră a trecut în turul secund de ucraineanca Marta Kostyuk, scor 7-6 (2), 6-1.

Aceasta a fost prima partidă jucată de româncă după ce a decis să înceteze colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill și l-a cooptat în staf pe Adrian Marcu.

ADVERTISEMENT

Posibil duel Simona Halep – Emma Răducanu în turul 3 la Indian Wells

Calificarea în turul 3 la Indian Wells i-a adus Simonei Halep un cec în valoare de 51.895 de dolari și 65 de puncte WTA, însă campioana din 2015 are nevoie de un parcurs mai bu  de atât pentru a-și începe revenirea în topul tenisului feminin.

Însă, traseul de la turneul californian este unul cu adevărat greu pentru jucătoarea noastră, ea urmând să o întâlnească în turul 3, cel mai probabil, pe recenta campioană de la US Open, Emma Răducanu.

ADVERTISEMENT

În turul secund, britanica de 18 ani va juca sâmbătă dimineață, în jurul orei 04:00, cu Aliaksandra Sasnovich din Belarus, în primul său meci după succesul senzațional de la Flushing Meadows.

Halep și Răducanu se află la prima întâlnire

Va fi primul duel între Halep și Răducanu, două sportive care s-au gratulat destul de mult în ultima vreme. Românca a ținut să o felicite pe britanică pentru succesul de la Flushing Meadows, iar aceasta nu a rămas datoare și a spus că fostul lider WTA  a fost mereu o insiprație pentru ea.

ADVERTISEMENT

Roman Kelecic a antrenat-o pe Emma Răducanu de la 14 până la 16 ani. Antrenorul croat de 35 de ani consideră că britanica cu tată român nu este doar o jucătoare extrem de talentată, ci este și extrem de muncitoare.

Există posibilitatea ca Halep să o întâlnească pe noua senzație a tenisului feminin și pe pământ românesc. Ambele jucătoare și-au anunțat prezența la Transylvania Open, turneu ce va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 25-31 octombrie.

ADVERTISEMENT

Răducanu își caută antrenor

Emma Răducanu a venit la Indian Wells fără antrenor, după ce s-a despărțit de Andrew Richardson și va colabora pentru acest turneu cu Jeremy Bates, care se ocupă de lotul feminin al Federaţiei Britanice de Tenis.

Pentru sezonul viitor, britanica este în căutarea unui antrenor full-time, iar în fruntea listei se află chiar Darren Cahill, cel care a pus capăt înțelegerii pe care o avea cu Simona Halep imediat după US Open.

În cazul în care Aliaksandra Sasnovich ar produce marea surpriză și ar elimina-o pe campioana neașteptată de la US Open, ea se va întâlni pentru a doua oară cu Halep. În 2019, românca se impunea în primul tur de la Wimbledon, scor 6-4, 7-5.

ADVERTISEMENT