Simona Halep

Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 de la Roland Garros 2020! Dă peste coșmarul de anul trecut

30.09.2020 | 19:34
Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 de la Roland Garros 2020 Da peste cosmarul de anul trecut
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros 2020 după duelul cu Irina Begu și știe cine îi va fi adversară.

Fostul lider al clasamentului WTA a învins-o fără mari probleme pe Begu, scor 6-3, 6-4, după un meci care a durat o oră şi 24 de minute.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră este considerată principala favorită la câștigarea trofeului, dar mai este mult până departe și următorul adversar îi dă cu adevărat frisoane.

Simona Halep și-a aflat adversara din turul 3 de la Roland Garros 2020

În turul 3 de la Roland Garros, Simona Halep urmează să o întâlnească pe americanca Amanda Anisimova, locul 29 WTA și cap de serie numărul 25 pe zgura pariziană.

ADVERTISEMENT

Puștoaica de 19 ani a făcut un meci perfect în turul secund și a trecut în doar 57 de minute de compatrioata sa Bernarda Pera, scor 6-2, 6-0.

Anisimova a învins-o pe româncă în singurul meci direct jucat anul trecut în sferturile de finală de la French Open, scor 6-2, 6-4, într-un moment în care în competiție nu mai rămăseseră mari favorite în afară de Halep.

ADVERTISEMENT

În conferinţa de presă de după acel meci, românca a susţinut că nu s-a mişcat aşa cum îşi dorea şi că a lăsat-o pe americancă să-şi facă jocul. În plus, ea a dezvăluit că ploaia, care s-a abătut peste Paris şi a dus la amânarea meciului, i-a dat peste cap programul.

Puteau să se întâlnească la WTA Roma

Simona Halep și Amanda Anisimova ar mai fi putut să se întâlnească și săptămâna trecută, în turul trei al turneului de la Roma câștigat de româncă, dar americanca a fost învinsă de Dayana Yastremska în turul secund.

ADVERTISEMENT

Un dialog fantastic despre favoritele de la Roland Garros a avut loc între Gael Monfils și Elina Svitolina, care formează un cuplu în afara terenului. Cei doi au remarcat patru jucătoare, Victoria Azarenka, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova și Simona Halep, dar românca a acaparat apoi întreagul dialog dintre ei.

ADVERTISEMENT