Simona Halep

Cu cine joacă Simona Halep în optimi la Toronto. Şi-a aflat adversara

08.08.2019 | 08:02
Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Toronto Sia aflat adversara

Simona Halep a câștigat la tie-break meciul cu americanca de 24 de ani Jennifer Brady din turul 2 de la Rogers Cup, după ce pierdut primul set, scor final 4-6, 7-5, 7-6 (5), într-o partidă în care românca a avut parte de multe emoții. Astfel, campioana en-titre de la Toronto își continuă drumul spre finală, urmând să joace în optimile de finală ale turneului din Canada.

Cu cine va juca Simona Halep în turul 3 – optimile de finală la Rogers Cup

UPDATE: 08.08.2019. Simona Halep şi-a aflat adversara din al treilea tur al puternicului turneu Premier de la Toronto. A ieşit aşa cum şi-a dorit Simona, care o va înfrunta, oarecum surprinzător, pe rusoiaca Svetlana Kuzneţova, numărul 198 WTA, care a reuşit să o elimine pe mult mai bine cotata croată Donna Vekic în două seturi: 7-6, 6-3.


După victoria din partida cu Jennifer Brady, Simona Halep va da peste învingătoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova și Donna Vekic. Jucătoarea noastră pornește ca favorită, la fel cum au prezis și specialiștii de la „Tennis Magazine”, cea mai importantă publicație de tenis din lume. Americanii prevăd un parcurs foarte bun pentru Simona Halep, despre care cred că va juca în semifinală cu Serena Williams, pe care o va elimina, dar va pierde într-o posbilă finală cu Karolina Pliskova.

Donna Vekic este din Croația și a fost partenera de antrenament a Simonei recent. Rusoaica Svetlana Kuznetsova este o adversară redutabilă, în ciuda vârstei (a împlinit 34 de ani pe 27 iunie), fiind, totuși, chiar dacă în urmă cu mulți ani, dublă campioană de Mare Șlem, la US Open în 2004 și la Roland Garos în 2009. Simona Halep a participat și în competiția de dublu de la Toronto, împreună cu franțuzoaica de 16 ani Leylah Fernandez, cu care a reușit să facă un meci bun împotriva cuplului mai bine cotat format din Kveta Peschke (Cehia) și Nicole Melichar (SUA), favoritele numărul 7 ale turneului de dublu de la Rogers Cup.

Simona Halep
Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 de la Toronto

Campioana de la Wimbledon își continuă drumul către finală

În urma victoriei cu americanca Jennifer Brady, Simona Halep își continuă drumul către finala de la Rogers Cup, ea fiind deținătoarea titlului pe care l-a câștigat anul trecut împotriva Sloanei Stephens, în trei seturi 7-6, 3-6 și 6-4. Românca o va întâlni pe câștigătoarea dintre Donna Vekic și Svetlana Kuznetsova. Partida dintre cele două se va disputa miercuri noaptea în direct la DigiSport.

Campioană în acest an la Wimbledon, Simona Halep speră că va face o figură bună și la Rogers Cup, turneu care poate conta foarte mult pentru moralul jucătoarei în vederea următorului turneu de la Cincinnati, pe care românca vrea să îl câștige.