Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 la Indian Wells 2019! Şi-a aflat adversara

09.03.2019 | 03:33
Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la Indian Wells 2019 Sia aflat adversara

Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 la Indian Wells 2019. Simona Halep a intrat în competiţie în deşertul californian vineri noapte. După un prim tur liber, reprezentanta noastră s-a calificat în turul al treilea la turneul de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 6-17 martie.


UPDATE / Adversara Simonei din turul trei de la Indian Wells este Kateryna Kozlova. Ucraineanca a eliminat-o în mod surprinzător pe Aliaksandra Sasnovich, scor 6-4, 2-6, 6-0. Simona şi Kozlova nu s-au mai întâlnit până în prezent în circuitul feminin de tenis!


Pe cine va întâlni Simona Halep în turul trei la Indian Wells 2019

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea după ce a trecut în minimul de seturi de adversara ei din turul secund, Barbora Strycova, locul 50 WTA, scor 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 27 de minute de joc. În continuare, în turul trei, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe câştigătoarea meciului care se va disputa între bielorusa Aliaksandra Sasnovich, cap de serie numărul 31, şi ucraineanca Kateryna Kozlova.

Cu prima şansă în acest duel porneşte fără doar şi poate jucătoarea din Belarus, care a obţinut câteva rezultate bune în circuit până în prezent. Dacă s-ar impune în faţa Katerynei Kozlova, Aliaksandra Sasnovich ar da peste favorita numărul 2 a competiţiei din deşertul californian, Simona Halep. Acest meci ar reprezenta o premieră în circuit. Cele două nu s-au mai întâlnit până în prezent.

Simona Halep pe terenul de tenis

Simona Halep, încrezătoare înainte de “Sunshine Double”

Simona Halep, ocupanta locului secund, s-a mai impus o dată la Indian Wells, în 2015, după o finală disputată împotriva sârboaicei Jelena Jankovic. La ediţia de anul precedent, Simona Halep a ajuns până în penultimul act, acolo unde a fost eliminată de cea care avea să se impună mai apoi în marea finală, Naomi Osaka.

“Am un sentiment plăcut şi pentru că în jurul nostru sunt atâţia fani. Simt că nivelul meu este bun, sunt încrezătoare, simt că fizic totul este în regulă, aşa că nu am decât să mă duc acolo, să cred că pot câştiga fiecare meci şi să lupt până la capăt”, a declarat Simona la Indian Wells.