Simona Halep

Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 la WTA Madrid. Şi-a aflat următoarea adversară

02.05.2021 | 21:08
Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la WTA Madrid Sia aflat urmatoarea adversara
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid după ce a învins-o pe Saisai Zhang, scor 6-0, 6-4. Pentru jucătoarea din România va urma o partidă mult mai complicată pentru accederea în sferturi.

Simona Halep, duel cu Elise Mertens în turul 3 de la WTA Madrid

UPDATE, 2 mai, ora 21:09 / Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 3 de la WTA Madrid. Elise Mertens a învins-o pe Elena Rybakina, scor 7-6(4), 7-5, şi se va duela cu jucătoarea din Constanţa în următoarea fază a competiţiei.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 2 mai, ora 18:56

Simona Halep ar putea să joace pentru prima dată împotriva unui cap de serie la această ediție a turneului de la Madrid. O va înfrunta învingătoarea dintre Elise Mertens și Elena Rybakina. Belgianca este favorită 13 a competiției din Spania. Deși a ratat lista capilor de serie, Rybakina este de asemenea o jucătoare de top. Locul 22 mondial.

Simona Halep o conduce cu 3-1 la meciuri directe pe Elise Mertens. Singura înfrângere a venit în finala de la Doha, în 2019. Românca a câștigat ultimul duel, la Australian Open 2020. Cele două confruntări pe zgură au fost în 2018, la Madrid și Roland Garros. Iar Simona i-a cedat câte trei game-uri în fiecare lui Mertens.

ADVERTISEMENT

Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 la WTA Madrid: Elise Mertens sau Elena Rybakina.

La primul duel direct cu Elena Rybakina, la Wuhan 2019, Simona Halep a fost nevoită să se retragă din primul set, din cauza unei accidentări. Românca și-a luat revanșa în 2021, în finala de la Dubai. În unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de anul trecut, Halep s-a impus după tiebreak în decisiv.

Partida Elise Mertens – Elena Rybakina, din care se alege adversara Simonei Halep în turul 3, va începe în jurul orei 19:00, pe arena Arantxa Sanchez. Este ultimul meci al zilei pe al doilea teren din complexul de la Madrid.

ADVERTISEMENT

Partida Simonei Halep din turul 3 de la WTA Madrid, cu Mertens sau Rybakina, se va disputa în cursul zilei de marți. Iar ora de start va fi anunțată în cursul zilei de luni.

Simona Halep, șansa să își ia revanșa pentru eliminarea de la Stuttgart. Posibil duel cu Aryna Sabalenka în sferturile de finală

Pentru Simona Halep urmează un program infernal în drumul spre al treilea titlu la WTA Madrid. Va fi obligată să jo0ace marți în turul 3, miercuri în sferturile de finală, iar joi în semifinale.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va trece de Mertens sau Rybakina, Simona Halep ar putea avea o adversară și mai dificilă în sferturile de finală. Ar putea da peste Aryna Sabalenka, în fața căreia a pierdut clar la Stuttgart, la primul turneu pe zgură din acest an.

Simona Halep a câștigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 și 2017. A mai disputat alte două finale, în 2014 și 2019. Ediția din 2020 a competiției nu s-a disputat din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT