Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în turul al doilea la Roland Garros 2019. Şi-a aflat adversara

28.05.2019 | 20:41
Cu cine joaca Simona Halep in turul al doilea la Roland Garros 2019 Sia aflat adversara

Cu cine joacă Simona Halep în turul al doilea la Roland Garros 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, se află în această săptămână la Paris, acolo unde are de apărat 2000 de puncte în clasamentul WTA. Ea evoluează în cadrul turneului Roland Garros, de categorie Grand Slam, cu premii totale în valoare de 23,029,029 de dolari. Competiţia organizată în Capitala Franţei, la Stade Roland Garros, se desfăşoară în perioada 26 mai – 9 iunie.

Pe cine va întâlni Simona Halep în turul al doilea la Roland Garros 2019

Simona Halep a disputat marea finală la turneul de la Madrid, însă a fost învinsă în minimul de seturi de către olandeza Kiki Bertens, iar la Roma a fost eliminată încă din turul al doilea de către cehoaica Marketa Vondrousova. Jucătoarea noastră a sosit la Paris încă de marţea trecută, iar încrederea în forţele proprii este foarte înaltă. Simona este campioana en-titre de la Openul francez, fapt pentru care trebuie să apere nu mai puţin de 2000 de puncte în clasamentul WTA.

Simona Halep, care a cucerit anul trecut marele trofeu la Paris, a disputat la Roland Garros trei finale, dintre care pe primele două le-a pierdut la limită. La ediţia din acest an, ea trecut de Ajla Tomljanovic în primul tur, urmând ca în runda secundă să dea peste poloneza Magda Linette, locul 87 WTA. Deși nu s-au mai întâlnit până acum, Simona Halep porneşte favorită, mai ales că suprafaţa de joc este marele avantaj al jucătoarei noastre.

Cu cine joacă Simona Halep în turul al doilea la Roland Garros 2019

Simona Halep, cu încrederea la cote înalte la turneul ei preferat

“Sunt foarte încântată că sunt în această postură de campioană, trebuie să recunosc, dar nu este ceva rău. Mi-am dorit asta atât de mult, încât, acum, când am acest trofeu, vreau să mă bucur şi să zâmbesc. E mult mai bine acum, pentru că am titlul deja. Nu mai contează ce urmează să se întâmple. Tot ce vine de acum este un bonus. Aşa că voi încerca să dau tot ce am eu mai bun şi să văd dacă sunt capabilă sa-l mai cuceresc a doua oară”, a declarat Halep.