Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în turul al doilea la WTA Madrid 2019. Şi-a aflat adversara

05.05.2019 | 22:03
Cu cine joaca Simona Halep in turul al doilea la WTA Madrid 2019 Sia aflat adversara

Cu cine joacă Simona Halep în turul al doilea la WTA Madrid 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, se află în această săptămână la Madrid. După o vacanţă petrecută acasă, alături de cei dragi, sportiva noastră a câştigat o partidă în mod categoric şi a obţinut calificarea în turul al doilea la Mutua Madrid Open 2019, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia organizată în Capitala Spaniei, la Caja Magica, se desfăşoară în perioada 4-11 mai.

Pe cine va întâlni Simona Halep în turul al doilea la WTA Madrid 2019

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea după ce a trecut în minimul de seturi de adversara ei din turul inaugural, Margarita Gasparyan, locul 65 WTA, scor 6-0, 6-4. În continuare, în turul secund, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe Johanna Konta (Marea Britanie, 47 WTA). Britanica a învins-o pe Alison Riske (SUA/49 WTA) în această seară, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep, care a ajuns anul trecut până în sferturile de finală la competiţia din Madrid, a disputat la Caja Magica trei finale, dintre care a cucerit două titluri, în 2016 după o finală disputată cu Dominika Cibulkova şi în 2017, după o finală jucată cu franţuzoaica Kristina Mladenovic. Simona Halep porneşte favorită cu oricare dintre cele două jucătoare, Riske sau Konta, mai ales că întrecerea patronată de Ion Ţiriac se desfăşoară pe zgură, suprafaţa preferată a Simonei. Românca în vârstă de 27 de ani este pe aceeaşi parte de tablou cu liderul mondial din WTA, Naomi Osaka. Ele se pot întâlni în penultimul act la Madrid.

Cu cine joacă Simona Halep în turul al doilea la WTA Madrid 2019

Simona Halep – Johanna Konta, duelul din turul doi de la WTA Madrid 2019

Simona Halep s-a întâlnit până în prezent cu Johanna Konta de şase ori. Cele două jucătoare şi-au împărţit victoriile, iar scorul este egal, 3-3. Sportiva din Marea Britanie pare într-o formă de joc de zile mari. Ea a disputat marea finală de la Rabat, pe care a pierdut-o în faţa Mariei Sakkari, din Grecia. Simona Halep a ajuns la ediţia de anul trecut până în sferturile de finală, acolo unde a fost eliminată de Karolina Pliskova, din Cehia.