Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în turul al treilea la Roland Garros 2019. Și-a aflat adversara

31.05.2019 | 14:55
Cu cine joaca Simona Halep in turul al treilea la Roland Garros 2019 Sia aflat adversara

Cu cine joacă Simona Halep în turul al treilea la Roland Garros 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, se află în această săptămână la Paris, acolo unde are de apărat 2000 de puncte în clasamentul WTA. Ea evoluează în cadrul turneului Roland Garros, de categorie Grand Slam, cu premii totale în valoare de 23,029,029 de dolari. Competiţia organizată în Capitala Franţei, la Stade Roland Garros, se desfăşoară în perioada 26 mai – 9 iunie.


UPDATE, 31 mai, ora 14:55 / Simona Halep o va întâlni pe Lesia Tsurenko în turul trei, după ce ucraineanca a învins-o într-un meci maraton, disputat pe durata a două zile, pe sârboaica Aleksandra Krunic, scor 5-7, 7-5, 11-9, după mai bine de trei ore. Halep și Tsurenko s-au întâlnit până acum de șapte ori și de fiecare dată a câștigat românca, în șase dintre ele în minimum de seturi. Anul acesta ele s-au întâlnit de două ori, în turul secund de la Doha și de la Dubai, iar scorurile au fost 6-2, 6-3 și 6-3, 7-5.


UPDATE, 31 mai, ora 14:31 / S-a reluat meciul dintre Aleksandra Krunic și Lesia Tsurenko, în urma căruia se va stabili adversara Simonei Halep din turul trei. Cele două se afglă la egalitate, scor 7-7, în setul decisiv. Nu se va juca tie-break, astfel că una dintre cele două va trebui să se impună la două ghem-uri diferență.


UPDATE, 30 mai, ora 21:59 / Simona Halep mai are de aşteptat până îşi va afla adversara din turul 3. Meciul Aleksandra Krunic – Lesia Tsurenko a fost întrerupt din cauza întunericului la scorul de 7-5, 5-7, 6-6. Partida va fi reluată vineri. Nu va fi un tie-break, pentru ca una din cele două sportive trebuie să obţină două game-uri avans.


Pe cine va întâlni Simona Halep în turul al treilea la Roland Garros 2019

Simona Halep pare că se simte şi în 2019 foarte bine la Paris. Jucătoarea noastră a disputat la turneul major organizat în capitala Franţei nu mai puţin de trei finale şi a cucerit un titlu, anul trecut, după o finală disputată cu americanca Sloane Stephens. Românca în vârstă de 27 de ani vrea să repete rezultatul de anul trecut, fapt ce ar însemna să-şi apere trofeul, dar şi punctele, cele 2000 de puncte WTA din clasament.

Simona Halep, care a disputat anul acesta o finală pe suprafaţa roşie, la Madrid, cu olandeza Kiki Bertens, are în continuare încredere că poate obţine un rezultat foarte bun pe suprafaţa ei preferată. La ediţia din acest an, ea trecut de Ajla Tomljanovic în primul tur şi de Magda Linette, locul 87 WTA, în turul secund. În turul al treilea, ea urmează să dea peste câştigătoarea dintre Aleksandra Krunic (Serbia, locul 76 WTA) şi Lesia Tsurenko (Ucraina, locul 27 WTA).

Cu cine joacă Simona Halep în turul al treilea la Roland Garros 2019

Simona Halep la Roland Garros 2019, succes cu repetiţie?

Simona Halep este de departe principala favorită la câştigarea marelui trofeu, pentru al doilea an la rând. Jucătoarea noastră beneficiază de încrederea specialiştilor din tenis la turneul de la Paris. Chris Evert a declarat de curând că pe Simona o vede favorită pe zgura pariziană. “Îi ofer Simonei un mic avantaj şi o consider favorită. Este atât de puternică şi nu are atât de multe suişuri şi coborâşuri precum celelalte jucătoare”, a declarat Evert.