Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în turul al treilea la WTA Miami 2019. Schimbare de ultim moment!

23.03.2019 | 03:22
Cu cine joaca Simona Halep in turul al treilea la WTA Miami 2019 Schimbare de ultim moment

Cu cine joacă Simona Halep în turul al treilea la WTA Miami 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, se află în această săptămână la Miami. După un prim tur liber, sportiva noastră a obţinut calificarea în turul al treilea de la Miami Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. A trecut de Taylor Townsend, scor 6-1, 6-3. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Pe cine va întâlni Simona Halep în turul al treilea la Miami Open 2019

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea după ce a trecut în minimul de seturi de adversara ei din turul secund, Taylor Townsend, locul 96 WTA, scor 6-1, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră şi trei minute de joc. În continuare, în turul trei, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe slovena Polona Hercog, lucky loser, locul 93 WTA, rămasă în competiţie după retragerea Lesiei Tsurenko. Aceasta a învins-o pe japoneza Doi.

Simona Halep, care a ajuns anul trecut până în turul al treilea la competiţia din Miami, deci românca îşi apără punctele din ediţia precedentă după victoria obţinută în faţa americancei Taylor Townsend. Un eventual succes în următoarea rundă i-ar aduce un plus.

Simona Halep pe terenul de tenis

Simona Halep – Polona Hercog, posibilul duel din turul trei de la Miami Open 2019

Simona Halep a pierdut singurul duel direct cu Polona Hercog, în 2009, la Sofia. Are, în schimb, 1-0 cu Misaki Doi, pe care a înfruntat-o în 2016, la Madrid. Simona Halep, ocupanta locului al treilea în clasamentul mondial, a ajuns la ediţia de anul trecut până în turul al treilea, acolo unde a fost eliminată de poloneza Agnieszka Radwanska, acum retrasă din activitate. Simona Halep are de apărat la Miami doar 65 de puncte WTA.