Simona Halep

Cu cine joacă Simona Halep în turul doi de la Indian Wells! Noroc la tragerea la sorți. Tabloul complet

05.03.2019 | 01:36
Cu cine joaca Simona Halep in turul doi de la Indian Wells Noroc la tragerea la sorti Tabloul complet

Simona Halep va juca direct în turul doi de la Indian Wells 2019, iar în această noapte a aflat tabloul complet. Românca a avut noroc la tragerea la sorți, urmând să evolueze cu Strycova sau o jucătoare venită din calificări în runda secundă. Luni au început meciurile din calificările pentru tabloul feminin, în timp ce miercuri, 6 martie, sunt programate partidele din primul tur.

Cu cine joacă Simona Halep în turul doi de la Indian Wells.

Tragerea la sorți din această noapte a fost cu noroc pentru Simona Halep! Va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre Barbora Strycova și o jucătoare venită din calificări în turul secund și are drum liber către semifinalele competiției. Asta pentru că în turul 3 o va întâlni, cel mai probabil, pe bielorusa Sasnovich, locul 34 WTA, iar în optimi se va bate cu una dintre Kasatkina sau Ostapenko, dacă se mențin calculele hârtiei.

Fostul lider mondial a scăpat și de principalele pretendente la titlu, cel puțin până în finală. Asta pentru că Naomi Osaka și Petra Kvitova se află pe partea superioară a tabloului. Simona se poate întâlni cu Elina Svitolina sau Ashleigh Barty în sferturi, în timp ce în semifinale va da peste una dintre Sloane Stephens, Kiki Bertens sau Serena Williams.

Tabloul complet pentru Simona Halep:

Turul 1 Bye
Turul 2 Strycova/Jucătoare din calificări
Turul 3 Sasnovich
Optimi Kasaktina/Ostapenko
Sferturi Svitolina/Barty
Semifinale Stephens/Serena/Bertens/Mertens
Finala Osaka/Kvitova/Kerber/Pliskova
Cu cine joacă Simona Halep în turul doi de la Indian Wells. Câte puncte are de apărat
Cu cine joacă Simona Halep în turul doi de la Indian Wells. Câte puncte are de apărat

Câte puncte are de apărat Simona Halep la Indian Wells 2019.

La ediţia de anul trecut, Simona Halep a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată de Naomi Osaka, scor 6-3, 6-0. Pentru prestaţia din 2018 de la Indian Wells, fostul număr 1 WTA a obţinut 390 de puncte şi un cec în valoare de 327.965 de dolari. Înainte de startul ediţiei din 2019, românca are 5,727 de puncte şi ocupă locul doi în clasamentul WTA.

Simona Halep poate redeveni numărul 1 WTA după Indian Wells doar dacă va câştiga titlul, ajungând să aibă 6.727 de puncte, iar Naomi Osaka se opreşte în semifinale, urmând să adune 6.261 de puncte. Un alt scenariu ar fi acela ca fostul lider mondial să piardă finală, urmând să obţină 6.377 de puncte, iar jucătoarea de tenis din Japonia să fie eliminată în sferturile de finală, caz în care ar urma să aibă 6.086 de puncte. În plus, în acest scenariu, Simona Halep ar avea nevoie ca Petra Kvitova să nu câştige trofeul, acesta putând să ajungă la 6.540 de puncte în cazul unui succes.

Tags: