Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep la Rogers Cup. Maria Şarapova în drumul româncei. S-a tras la sorți tabloul

04.08.2018 | 08:38
Cu cine joaca Simona Halep la Rogers Cup Maria Sarapova in drumul romancei Sa tras la sorti tabloul
ADVERTISEMENT

Cu cine joacă Simona Halep la Rogers Cup. S-a tras la sorți tabloul. La ceremonie a asistat chiar de liderul mondial, care a primit un traseu foarte complicat spre un nou titlu la Montreal, după cel din 2016, când a învins-o în finală pe Madison Keys. Nici misiunea celorlalte românce aflate în competiţie nu va fi deloc uşoară. Buzărnescu, Begu şi Cîrstea sunt şi ele pe tabloul principal.

Astfel, Simona Halep va debuta direct în turul 2, după decizia organizatorilor de a oferi bye în prima rundă pentru primii opt capi de serie. Iar adversara româncei se va alege din partida pe care Anastasia Pavlyuchenkova o va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări. Ar fi, teoretic, partea uşoară din tabloul liderului mondial. Asta pentru că are un neverosimil 7-0 în dreptul confruntărilor cu rusoaica.

ADVERTISEMENT

Cu cine joacă Simona Halep la Rogers Cup. S-a tras la sorți tabloul. Posibil duel cu Sorana în turul 3

În turul 3, optimile de finală, Simona Halep ar putea să întâlnească o jucătoare din România. Sorana Cîrstea are de trecut de o jucătoare din calificări în runda inaugurală, dar şi de un posibil duel cu Venus Williams în turul 2. Astfel, americanca este o altă posibilă adversară pentru Halep în turul 3. Apoi, în sferturile de finală, Simona Halep poate da peste Maria Şarapova. Asta dacă rusoaica reuşeşte să elimine o jucătoare mai bine cotată, pe Caroline Garcia, şi ea pe sfertul de tablou al Simonei.

Ţintarul de la Rogers Cup a stabilit dueluri şoc. Pe jumătatea superioară, pe care se află Simona Halep, sunt foarte multe alte nume grele, pe care Simona Halep le-ar putea înfrunta în semifinalele competiţiei. Cum ar fi Angelique Kerber, Serena Williams, Karolina Pliskova sau Petra Kvitova. Reeditarea finalei de la Wimbledon, Kerber – Serena, poate avea loc în turul 2 la Rogers Cup! Asta dacă americanca trece de Alize Cornet. Iar Pliskova şi Kvitova se pot înfrunta în optimi.

ADVERTISEMENT

Buzăernescu vs Mladenovic sau Azarenka în turul 2

Pe cine înfruntă româncele la Montreal. Sferturile de finală de pe partea cealaltă de tablou, în cazul în care favoritele îşi respectă statutul, ar fi Garbine Muguruza – Sloane Stephens şi Elina Svitolina – Caroline Wozniacki. Dar şi pe acea parte de tablou sunt câteva jucătoare tari care pot face surprize. Se remarcă două dueluri de foc în runda inaugurală: Kristina Mladenovic – Victoria Azarenka şi Johanna Konta – Jelena Ostapenko.

Irina Begu va juca în runda inaugurală cu Ashleigh Barty, din Australia, iar în turul 2 ar da peste învingătoarea dintre Alison van Uytvanck şi o jucătoare din calificări. Optimile de finală ar putea aduce un meci tare pentru Begu. Mihaela Buzărnescu, semifinalistă la San Jose, debutează contra unei jucătoare din calificări, dar în turul doi va juca împotriva învingătoarei dintre Kristina Mladenovic şi Victoria Azarenka.

ADVERTISEMENT

Ana Bogdan şi Monica Niculescu, în calificări

Tabloul calificărilor la Rogers Cup. Celor patru românce care iau startul pe tabloul principal li s-ar mai putea adăuga Ana Bogdan şi Monica Niculescu. Prima o va înfrunta pe Magdalena Frech, 121 WTA, iar apoi pe învingătoarea dintre Sofia Kenin şi Alexandra Vagramov, iar cea din urmă cu Ekaterina Alexandrova, locul 98 WTA, iar apoi cu învingătoarea dintre Catherine Leduc şi Dalila Jakupovic.

Cu cine joacă Simona Halep la Rogers Cup. S-a tras la sorți tabloul. Simona Halep a sosit la tragerea la sorţi îmbrăcată într-o rochie albă care a atras multe priviri admirative. Tot astăzi a avut şi un antrenament cu public. Românca a anunţat că vrea să se bucure de tenis în următoarea perioadă şi intenţionează să joace şi în proba de dublu la Rogers Cup, alături de Irina Begu.

ADVERTISEMENT
Cu cine joacă Simona Halep la Rogers Cup. S-a tras la sorți tabloul
Simona Halep a avut o apariţie foarte apreciată la evenimentul organizat la Montreal