Sporturi

Simona Halep-Kurumi Nara în primul tur la Wimbledon 2018! Când e meciul

29.06.2018 | 12:36
Simona HalepKurumi Nara in primul tur la Wimbledon 2018 Cand e meciul

Cu cine joacă Simona Halep la Wimbledon. Vineri, de la ora 12:00, are loc tragerea la sorţi de la All England Club pentru aflarea tablourilor de simplu din ATP şi WTA. Rămâi pe FANATIK.RO pentru a afla primul tabloul complet al Simonei Halep, primul adversar și când are loc jocul din turul 1!

UPDATE, ora 12:27 / A început tragerea la sorți a tabloului feminin. Posibil duel cu Petra Kvitova în sferturi pentru Halep. Muguruza ar putea fi adversara din semifinale. Halep – Kurumi Nara în primul tur, partidă care se va juca marți. Pe Serena o poate înfrunta doar în finală, iar pe Șarapova în sferturile de finală. Iată traseul spre trofeu. 

Turul 1: Kurumi Nara

Turul 2: Zheng / Wang

Turul 3: Pavliucenkova

Turul 4: Konta / Mertens

Sferturi de finală: Ostapenko / Șarapova / Kvitova

Semifinale: Muguruza / Kerber / Garcia

Finală: Wozniacki / Serena Williams / Karolina Pliskova / Sloane Stephens / Elina Svitolina.

Mihaela Buzărnescu – Aryna Sabalenka, Agnieszka Radwanska – Elena Gabriela Ruse, Monica Niculescu – Naomi Osaka, Magdalena Rybarikova – Sorana Cîrstea, Alexandra Dulgheru – Kristyna Pliskova, Ana Bogdan – Lara Arruabarena, Irina Begu – Katie Swan sunt meciurile de start pentru celelalte românce. Ana Bogdan – Simona Halep este un posibil duel în turul 3.


UPDATE, ora 12:22 / S-a terminat tragerea la sorți pentru tabloul masculin, va începe în câteva minute și cea pentru tabloul feminin.


UPDATE, ora 12:10 / Roger Federer îl va înfrunta pe Dusan Lajovic în primul tur al competiției. Dudi Sela va fi primul adversar al lui Rafa Nadal. Stan Wawrinka – Grigor Dimitrov este una dintre cele mai tari partide din runda inaugurală. Marius Copil va începe turneul împotriva lui Robin Haase. Murray deschide cu Paire, iar Djokovic contra lui Sandgren. Kyrgios – Istomin este, de asemenea, un meci tare el primului tur.


UPDATE, ora 12:00 / A început tragerea la sorți pentru Wimbledon 2018, vom începe cu tabloul masculin al competiției.


Cu cine joacă Simona Halep la Wimbledon. Liderul mondial din WTA îşi află azi adversarele de la Wimbledon 2018! Pe lângă Simona Halep, ne îndreptăm atenţia către Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan, care sunt şi ele direct acceptate pe tabloul principal. Sportivele noastre îşi vor afla adversarele de pe tabloul principal vineri, 29 iunie, în jurul orei 12:00, ora României.

Simona Halep a fost desemnată la All England Club cap de serie numărul 1. Organizatorii au decis ca românca să fie principalul cap de serie, deşi la turneul de la Wimbledon, nu se ia în considerare doar clasamentul WTA, dar şi parcursul din anii precedenţi. Serena va fi cap de serie 25 la Wimbledon. Pe tabloul capilor de serie mai este şi Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 29. Simona Halep a ajuns anul trecut până în sferturile de finală, când a fost eliminată după un meci dramatic de britanica Johanna Konta. Anul trecut s-a impus Garbine Muguruza.

Cu cine joacă Simona Halep la Wimbledon 2018

Românca este considerată între primele favorite pentru câştigarea actualei ediţii a turneului de la Wimbledon, în ciuda faptului că jocul pe iarbă nu este specialitatea sa. În cazul în care va obţine succesul în Anglia, şi al doilea titlu de Grand Slam al carierei, Simona ar putea da o nouă lovitură de proporţii şi din punct de vedere financiar. Oficialii de la Wimbledon au anunţat că premiile pentru actuala ediţie se măresc cu 7,6 procente faţă de 2017. 2,25 de milioane de lire sterline de fiecare vor încasa învingătorii de la feminin şi de la masculin, adică 2,55 milioane de euro.

În 2014, Simona Halep bifa cel mai bun rezultat al carierei la Wimbledon – prezenţă în semifinală, însă se accidenta în timpul partidei cu Genie Bouchard. În 2017, Monica Niculescu a jucat prima finală de turneu de Mare Şlem a carierei, la dublu, alături de Hao-Ching Chan, însă a încheiat finala cu puternicele Makarova şi Vesnina fără game câştigat, 0-6, 0-6. Simona Halep nu preferă să joace pe iarbă, iar suprafața ei preferată rămâne zgura. Pe iarbă, cea mai iute suprafață pe care se joacă în circuitul profesionist, excelează Petra Kvitova (Cehia), campioană în 2011 și 2014. Pe iarba londoneză sunt avantajate jucătoarele care au serviciu puternic, precum Karolina Pliskova și Garbine Muguruza.