Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep la WTA Dubai 2019! Tragerea la sorţi şi tabloul complet

16.02.2019 | 11:20
Cu cine joaca Simona Halep la WTA Dubai 2019 Tragerea la sorti si tabloul complet

Simona Halep va juca de săptămâna viitoare la turneul WTA de la Dubai. Campioana noastră este într-o formă foarte bună. A câştigat ambele meciuri din Fed Cup împotriva Cehiei şi s-a calificat în ultimul act la Doha. Dar, Simona nu are pauză şi este favorită 3 în turneul din Emiratele Arabe Unite. 

La turneul din Dubai, Simona Halep are liber în turul 1 şi va juca în turul doi cu învingătoarea dintre Eugenie Bouchard şi Vera Lapko, din Belarus. În optimile de finală, Simona Halep ar putea da peste adversara din finala de la Doha, Elize Mertens, iar dacă se va califica în sferturi, campioana noastră ar putea reedita finala de la Australian Open 2018 împotriva lui Caroline Wozniacki.

Tabloul de la Dubai Duty Free: 

Tabloul de la Dubai Duty Free
Tabloul de la Dubai Duty Free

Cu cine joacă Simona Halep la WTA Dubai 2019! Tragere grea pentru Halep

Simona Halep este pe aceeaşi parte de tablou cu liderul mondial, Naomi Osaka, pe care ar putea să o întâlnească în semifinale. În penultimul act, campioana noastră le-ar mai putea întâlni pe Elina Svitolina sau Garbine Muguruza.

Pe cealaltă parte a tabloului sunt Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Angelique Kerber şi Kiki Bertens. Turneul Dubai Duty Free Tennis Championships este dotat cu premii de 2,8 milioane de dolari. Este un turneu din categoria Premier 5.

Simona Halep, la Dubai Duty Free
Simona Halep, la Dubai Duty Free

Buzărnescu joacă împotriva lui Kenin

Turneul începe pe 17 februarie şi se va încheia pe 23 februarie. Simona Halep a câştigat turneul Dubai Duty Free în anul 2015 după ce a învins-o în ultimul act pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6. Românca are un palmares pozitiv împotriva lui Eugenie Bouchard, 3-1 la meciurile directe, însă canadianca a câştigat cel mai important meci dintre cele două: în semifinale la Wimbledon 2014. Dacă va juca împotriva Verei Lepko, va fi prima confruntare directă.

Mihaela Buzărnescu va juca în primul tur de la Dubai Duty Free împotriva americancei Sofia Kenin, iar dacă va trece ar putea juca în turul doi împotriva Dariei Kasatkina.