Simona Halep

Cu cine joacă Simona Halep la WTA Wuhan 2019! Şi-a aflat adversara din turul 2 + posibilul parcurs până în finală

20.09.2019 | 13:04
Cu cine joaca Simona Halep la WTA Wuhan 2019 Sia aflat adversara din turul 2  posibilul parcurs pana in finala

Simona Halep revine pe teren, în puternicul turneu de la Wuhan,  după ce a părăsit încă o dată prematur, pentru al treilea an consecutiv, turneul de Grand Slam de la US Open, unde reputatul comentator şi fost jucător, suedezul Mats Wilander, o vedea câştigătoare. Românca are o singură izbândă în anul 2019, dar ce izbândă, pentru că a însemnat câştigarea titlului pe iarbă la Grand Slam-ul de la Wimbledon. Vineri, Simona Halep îşi va afla adversarele de la Wuhan WTA Open, primul turneu din Asia la care va participa în această toamnă.


UPDATE, ora 18:30 / Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2, românca având bye în runda inaugurală. Sportiva de 27 de ani va evolua împotriva Barborei Strycova, care a eliminat-o pe Wang Xiyu în prima rundă, după două seturi simple: 6-4, 6-2.


Posibilele adversare ale Simonei Halep la WTA Wuhan 2019

  • optimi: Victoria Azarenka / Donna Vekic
  • sferturi: Aryna Sabalenka / Venus Williams / Kiki Bertens
  • semifinale: Ashleigh Barty /Belinda Bencic / Madison Keys / Sofia Kenin
  • finală: Karolina Pliskova / Petra Kvitova / Sloane Stephens / Angelique Kerber / Elina Svitolina

Cu cine joacă Simona Halep la WTA Wuhan 2019. Drum drept spre Turneul Campioanelor

Acum, ultimul obiectiv rămas jucătoarei noastre în aceste ultime competiţii ale acestui an este să îşi asigure prezenţa la Turneul Campioanelor. Din viitorul sezon Simona speră să obţină rezultate şi mai bune, odată cu revenirea ca antrenor a australianului Darren Cahill, de care s-a despărţit, la solicitarea acestuia, în urmă cu un an.

La WTA Wuhan 2019 nu va fi prezentă canadianca de origine română Bianca Andreescu, care a reuşit marea performanţă de a câştiga la 19 ani US Open, dar tabloul jucătoarelor care şi-au confirmat prezenţa este plin de nume de top, precum Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Kiki Bertens şi Petra Kvitova, mai ales că bătălia pentru locurile de calificare la Turneul Campioanelor este mare.

Lista jucătoarelor înscrise la WTA Wuhan 2019
Lista jucătoarelor înscrise la WTA Wuhan 2019

Gestul superb al organizatorilor chinezi

Simona Halep revine aşadar pe teren în foarte puternicul turneu de la Wuhan, unde se vor aduna cam toate jucătoarele de top din lume la acest moment. Este o competiţie grea pentru Halep, dar constănţeanca vrea să facă o figură frumoasă şi spune că se simte sută la sută aptă din punct de vedere fizic pentru a juca la cel mai înalt nivel.

Organizatorii chinezi au impresionat-o pe Simona Halep cu un un mesaj de bun venit în limba română, dar acest lucru au făcut, din semn de respect, şi faţă de alte vedete din circuit, un lucru foarte bine primit de jucătoare. În turneul de calificare trebuia să participe şi Patricia Ţig, însă jucătoarea de tenis s-a retras înainte de meciul cu Ons Jabeur.