Fotbal intern

Cu cine joacă U Craiova în prima etapă din play-off. Când se rejoacă FCSB – Craiova

24.02.2019 | 23:12
Cu cine joaca U Craiova in prima etapa din playoff Cand se rejoaca FCSB  Craiova

Dacă va încheia sezonul regulat pe locul 3, fapt extrem de probabil, U Craiova va debuta în play-off tocmai împotriva echipei pe care o întâlnește în ultima rundă, Astra Giurgiu. 

Craiova a pierdut partida jucată pe Arena Națională cu FCSB, scor 2-3, și are șanse minime să mai prindă locul 2. În ultima etapă, oltenii au nevoie să câștige cu Astra, iar FCSB să piardă pe terenul ultimei clasate Voluntari.

Cu cine joacă U Craiova în prima etapă din play-off

Desigur, scenariul în care roș-albaștrii pierdut cu Voluntari este puțin probabil. Astfel, Craiova intră în play-off cu un meci pe teren propriu împotriva echipei care se va clasa pe locul 4, ocupat în acest moment de Astra.

[table id=23 /]

Giurgiuvenii mai pot fi depășiți în clasament doar de Sepsi, însă nu au de ce să-și facă griji, mai ales că trupa din Sf. Gheorghe are la rândul său un meci greu etapa viitoare, în deplasare cu CFR Cluj.

Apoi, oltenii joacă în deplasare cu ocupanta locului 6 la finalul sezonului regulat. Momentan, e greu de prezis cine va ocupa această poziție, trei echipe luptându-se cu șanse: Botoșani, Viitorul și Poli Iași. Moldovenii au cele mai mici șanse, având nevoie de victorie la Hermannstadt, dar și de un X la Viitorul – Botoșani. În schimb, Viitorul și Botoșani depind doar de ele atât timp cât se vor impune în ultima etapă.

Când se rejoacă FCSB – Craiova

În etapa a treia din play-off, programată în luna aprilie, vom avea parte de un nou duel FCSB – Craiova pe Arena Națională. În schimb, partida directă de pe Ion Oblemenco se va disputa în cea de-a opta etapă din play-off. Oltenii încheie anul competițional în luna mai cu un meci pe teren propriu împotriva echipei care se va clasa pe locul 5 în sezonul regulat, poziție ocupată în acest moment de Sepsi, dar care poate fi pierdută dacă Viitorul sau Botoșani câștigă, iar trupa lui Neagoe nu ia niciun punct de la Cluj-Napoca.

Tags: