Sport

Cu cine jucăm în optimile EURO 2024! Profeția lui Dumitru Dragomir și sfatul important pentru Edi Iordănescu: „Hai să-i batem pe slovaci!”

Naționala României nu a reușit să producă minunea. ”Tricolorii” au fost învinși cu 0-2 de Belgia în cadrul etapei a doua din grupa E de la EURO 2024.
25.06.2024 | 11:18
Cu cine jucam in optimile EURO 2024 Profetia lui Dumitru Dragomir si sfatul important pentru Edi Iordanescu Hai sai batem pe slovaci
Cu cine jucăm în optimile EURO 2024! Profeția lui Dumitru Dragomir și sfatul important pentru Edi Iordănescu: „Hai să-i batem pe slovaci!”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Naționala României nu a reușit să producă minunea. „Tricolorii” au fost învinși cu 0-2 de Belgia, o echipă mult mai bună din punct de vedere al valorii individuale a fotbaliștilor. Cu toate astea, echipa lui Edi Iordănescu păstrează în continuare șanse de calificare în faza „optimilor” de finală ale Campionatului European din Germania.

Cu cine jucăm în optimile EURO 2024! Profeția lui Dumitru Dragomir și sfatul important pentru Edi Iordănescu: „Hai să-i batem pe slovaci!”

În ciuda faptului că a pierdut meciul cu Belgia, România rămâne în continuare pe locul 1 al grupei E de la EURO 2024, grație golaverajului după primele două etape.

ADVERTISEMENT

Cu un egal în meciul cu Slovacia, România și adversara sa din ultima etapă s-ar califica amândouă în „optimile” de finală ale Campionatului European din Germania.

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, gazdele emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, au analizat posibilii adversari ai României din faza „optimilor” de finală și au avut un sfat important pentru Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Dacă vom termina pe locul doi în grupă, vom întâlni locul doi din grupa D, cel mai probabil Franța sau Olanda. În caz că vom termina pe trei, vom întâlni Spania, iar dacă vom termina pe locul unu, vom întâlni locul trei din grupele A, B, C sau D. Hai să-i batem pe slovaci!”, a spus Horia Ivanovici la MAX Profețiile lui Mitică.

„E bine să luăm locul 1. Ne-am duce în optimi. O să vedeți. Eu aș fi jucat corect meciul cu Slovacia, la victorie. Nu e mai bună Slovacia cu noi, chiar dacă s-ar putea să luăm bătaie”, a spus și Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Ar fi formidabil să terminăm pe primul loc”

Fostul președinte al Ligi Profesioniste de Fotbal este de părere că ar fi formidabil ca România să termine pe primul loc grupa E de la EURO 2024, doar că Edi Iordănescu nu ar trebui să riște în meciul cu Slovacia.

„Eu, să fiu sincer, aș face meci egal. Ca ce să risc cu Slovacia. Ce ar fi să terminăm pe primul loc? Ar fi formidabil. Cu toate astea tot n-aș risca.

ADVERTISEMENT

Pot să vină Italia, Austria. 3-0 ăsta să nu si urce la cap. Să nu ne ducă în istoria neagră”, a mai spus Dumitru Dragomir.

„Cel mai bine ar fi să jucăm la egal. Stăm liniștiti. Pe cât de mare a fost fericirea după meciul cu Ucraina, cu victoria și toate nebuniile, mai mare va fi dezamăgirea. Ar fi o dramă fotbalistică”, a mai declarat și Horia Ivanovici.

  • 2,10 este cota MAXBET pentru pronosticul „X solist” la meciul Slovacia – România

Cu cine jucăm în optimile EURO 2024!

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici