Life

Cu cine l-a înlocuit Sara Carbonero pe Iker Casillas. Prima imagine alături de noul ei partener

Sara Carbonero i-a găsit înlocuitor lui Iker Casillas. Revista spaniolă Semana a surprins-o împreună cu noul ei iubit, cântărețul Kiki Morente.
22.09.2021 | 10:40
Sara Carbonero se iubește cu un cunoscut cântăreț spaniol. Foto: Semana
ADVERTISEMENT

Sara Carbonero s-a afișat pentru prima oară cu noul ei partener, artistul Kiki Morente, după intense speculații în presa spaniolă despre acest cuplu în ultimele săptămâni.

Vedeta de televiziune a fost căsătorită până în luna aprilie cu fotbalistul Iker Casillas. Și-a refăcut viața la 6 luni de la divorț. Frumoasa jurnalistă a și postat pe contul ei de Instagram un text în care le-a spus tuturor că este într-o perioadă extrem de bună a vieții sale, semn că dragostea și-a făcut din nou loc în viața ei.

ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Sara Carbonero și Iker Casillas i-a luat prin surprindere pe toți. Șocul a venit mai ales după problemele de sănătate destul de grave prin care au trecut cei doi, care ar fi trebuit să îi unească mai mult.

Sara Carbonero este, oficial, iubita cântărețului Kiki Morente

Imaginile publicate în exclusivitate de revista Semana sunt confirmarea faptului că Sara și Kiki se iubesc. Fosta nevastă a lui Casillas l-a însoțit pe cântăreț la un concert pe care acesta l-a susținut în Cadiz, un oraș din regiunea Andalucia.

ADVERTISEMENT

Sara a evitat până în ultima clipă să apară la braț cu noua ei iluzie. Nu a putut fenta prea mult presa, care abia aștepta să vâneze momentul în care aceasta apare, oficial, alături de Morente.

„Sunt entuziasmată de tot ce mi se întâmplă. Sunt iluzionată cu viața mea. Sunt foarte fericită. Totul este foarte bine. Există timp pentru orice, inclusiv pentru iubire. Pe primul loc, însă, trebuie să fie sănătatea”, a declarat recent Sara, cu câteva zile înainte de confirmarea relației sale.

ADVERTISEMENT
sara carbonero
Sara Carbonero, la braț cu noul ei iubit Kiki Morente, pe coperta revistei Semana

Cine este înlocuitorul lui Iker Casillas

Kiki și Sara s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Bărbatul ar fi prezentat-o deja pe vedetă familiei sale.

Jose Enrique Morente Carbonell, pe numele său complet, este un tânăr cântăreț în vârstă de 31 de ani din Granada care provine dintr-o familie de artiști.

ADVERTISEMENT

Artistul abordează muzica flamenco, iar în anul 2017 a lansat primul album al acestui gen muzical intitulat Albayzin. Cântărețul se bucură de un succes destul de mare în sudul Spaniei. Nu are același impact ca persoană publică față de iubita lui dacă vorbim de rețelele de socializare.

Kiki este urmărit pe Instagram de puțin peste 40.000 de persoane, în timp ce reporterița are o comunitate mult mai mare de fani, numărând peste 3 milioane de admiratori.

 

ADVERTISEMENT