Fotbal intern

Cu cine mai rămâne Dinamo să evite retrogradarea? Cum arată primul “11” al “câinilor” fără cei șase jucători infectați cu COVID-19

16.07.2020 | 17:46
Cu cine mai ramane Dinamo sa evite retrogradarea Cum arata primul 11 al cainilor fara cei sase jucatori infectati cu COVID19
ADVERTISEMENT

Dinamo se află într-o situație disperată după ce șase jucători au fost infectați cu noul coronavirus. Meciul împotriva Chindiei a fost amânat, iar peste cinci zile jucătorii vor face un nou set de teste și există posibilitatea să continue lupta pentru evitarea retrogradării cu un lot decimat. 

Cinci dintre cei șase jucători infectați se aflau printre titularii lui Dinamo, așa că situația este și mai delicată: Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Filip Mrzljak, Alexandru Răuță și Vali Lazăr. Ștefan Fara este rezerva lui Cătălin Straton, după plecarea lui Ricardo Piscitelli.

ADVERTISEMENT

Vor fi probleme mari în centrul defensivei lui Dinamo, în condițiile în care fundașii centrali Ricardo Grigore și Mihai Popescu au fost depistați pozitiv. Astfel, Ante Puljic, ar putea să facă cuplu în centrul defensivei cu Marco Ehmann, revenit de la Reșița.

Cu cine mai rămâne Dinamo să evite retrogradarea? Cum arată primul “11” al “câinilor”

Mari probleme vor fi și la mijlocul terenului, acolo unde Filip Mrzljak și Alexandru Răuță au făcut deseori “cuplu” la închidere. Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar trebuie să găsească o soluție pentru meciurile rămase, mai ales că soluțiile de la centrul terenului sunt foarte limitate.

ADVERTISEMENT

Portari: Cătălin Straton, Aleksander Mitrovic (Dinamo U17)

Fundași: Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Ante Puljic, Marco Ehmann, Szabolcs Kilyen, Dan Tălmaciu, Andrei Sin

Mijlocași: Ionuț Șerban, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Andreas Mihaiu, Deian Sorescu, Diego Fabbrini

ADVERTISEMENT

Atacanți: Robert Moldoveanu, Mihai Neicuțescu, Mattia Montini, Daniel Popa

Dacă presupunem faptul că jucătorii infectați cu noul coronavirus nu vor putea evolua în următoarele două săptămâni, primul “11” al lui Dinamo în acest moment ar arăta în felul următor:

Dinamo (4-3-3): Straton – Kostrna, Puljic, Ehmann, Sin – Sorescu, Fabbrini, Mihaiu – Moldoveanu, Popa, Montini. 

ADVERTISEMENT

Se gândește Mulțescu la plecare? “O să mă gândesc foarte tare”

Însă, rămâne de văzut dacă până la următorul meci Dinamo va același antrenor. Gigi Mulțescu a declarat că se gândește să plece de la club înainte să stea pe bancă la vreun meci:

„O să mă gândesc foarte tare la capacitatea mea fizică în primul rând, să continui așa e foarte greu. Am fost preocupat unde mă duc să repar lucrurile. Să vedem ce se va întâmpla. Nu știu ce să spun, oricare antrenor în locul meu se gândește să aibă o echipă cu care să facă față și să aibă rezultat”, a spus Mulțescu.

Meciul Dinamo – Chindia Târgoviște a fost amânat pentru a doua oară. Inițial, duelul trebuia să se dispute pe 12 iunie, însă magazionerul lui Dinamo a fost depistat pozitiv și a fost amânată pentru 16 iulie.

“Câinii” au deja două restanțe în actuala stagiune și mai au de disputat 7 meciuri până la finalul campionatului. Echipa este pe penultimul loc în clasament cu 21 de puncte, fiind la un punct de Poli Iași, echipă aflată pe locul de baraj.

  • 6 jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv cu COVID-19
  • 4 puncte a făcut Dinamo de la reluarea campionatului

 

ADVERTISEMENT