Life

Cu cine negociază Bella Santiago revenirea în televiziune: „Nu e vorba de Kanal D”

Bella Santiago, cântăreața care, pentru aproape un sezon, a apărut ca și gazdă la Teo Show la Kanal D își pregătește revenirea în televiziune, motiv pentru care a inițiat negocieri cu mai multe televiziuni.
23.06.2022 | 14:04
Cu cine negociaza Bella Santiago revenirea in televiziune Nu e vorba de Kanal D
Bella Santiago nu se va întoarce pe micul ecran în echipă cu Teo și Mihai Mitoșeru. Ea negociază cu rivalii celor de la Kanal D / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După decizia șefilor de la Kanal D de a trimite Teo Show în vacanță, urmând ca, în toamnă, să vadă dacă vor aduce pe sticlă un nou proiect, Bella Santiago s-a găsit în situația de a fi, practic, concediată. Și, în exclusivitate pentru FANATIK, simpatica artistă de origini filipineze, a dezvăluit că a început să îi placă prea mult televiziune pentru a renunța la a mai apărea pe micul ecran.

Bella Santiago își negociează revenirea în televiziune

Rămasă fără job cu mult înainte de momentul în care trebuia să înceapă vacanța de la Teo Show, Bella Santiago a fost anunțată că nu intră în vederile managementului de la Kanal D pentru viitorul proiect pe care l-ar pregăti Teo Trandafir și care, încă, este incert dacă va reveni sau nu la televiziunea turcească.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, așa cum recunoaște chiar Bella Santiago pentru FANATIK, cântăreața a fost ”infectată” de ”microbul” televiziunii. Și, acum, printre proiectele de viitor la care visează este și cel legat de o emisiune zilnic.

”Îmi place foarte mult să fiu la televizor, în fiecare zi, îmi place să fiu în emisiuni așa cum a fost Teo Show. Mi s-a părut foarte interesant, să întâlnesc mulți oameni, multe vedete. Eu nu sunt din România, sunt străină, și nu cunosc foarte mulți oameni din showbiz”, ne-a mărturisit Bella Santiago.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care, din momentul în care contractul pe care l-a avut cu Kanal D s-a finalizat, a inițiat o serie de discuții pentru revenirea pe micul ecran, dar cu posturi rivale televiziunii turcești.

Cu cine negociază Bella Santiago după ce a fost pusă pe liber de Kanal D

Bella Santiago a recunoscut, pentru FANATIK, că se pregătește să revină la televizor. Și nu doar ca artistă, ci, speră ea, ca și gazdă sau coprezentator al unei emisiuni de divertisment. ”În televiziune, momentan, după ce s-a terminat contractul cu cei de la Kanal D, aștept. Sunt niște discuții, dar aștept răspunsuri. Este vorba de alte televiziuni, nu Kanal D”, ne-a dezvăluit Bella Santiago.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă este vorba de Pro TV sau Antena1, Bella Santiago a încercat să evite răspunsul, dar, într-un final, a recunoscut că a discutat cu ambele televiziuni. Și, râzând pentru că a luat-o gura pe dinainte, simpatica artistă a spus, într-un final, adevărul. ”Da. Am vorbit cu ei. Dar nu vreau și nu pot să zic încă nimic. Dar sigur nu e vorba de Kanal D”, ne-a spus, în exclusivitate, Bella Santiago.

Până să revină pe micile ecrane însă, Bella Santiago se ocupă de cariera ei în muzică. Totuși, ne-a mărturisit cântăreața, vrea ca viitoarele sale proiectă să fie realizate, în întregime, de ea și să nu mai depindă de alte companii când vine vorba de muzică.

ADVERTISEMENT

”Mă pregătesc să lansez piesele pe care le-am înregistrat. Ele așteaptă la studio, dar aștept să se termine un contract, iar apoi le voi lansa. Vorbim de contractul cu casa discuri, vreau să le lansez singură, îmi iau viața în piept (râde, n. red.). Abia atunci le voi lansa”, ne-a mai precizat Bella Santiago.

Bella Santiago și Mihai Mitoșeru, glume nesărate în spatele camerelor de la Teo Show

De-a lungul scurtei lor colaborări pe micile ecrane, între Bella Santiago și Mihai Mitoșeru s-a legat o relație specială, de amiciție. Cei doi, de altfel, își făceau adeseori glume mai mult sau mai puțin bune, dar nu se supărau unul pe celălalt niciodată.

În exclusivitate pentru FANATIK, Mihai Mitoșeru a povestit ce șotii îi făcea simpaticei sale colege de platou de la Teo Show. ”Ea era mai împrăștiată, așa. Și îi ascundeam lucrurile. Telefonul, geanta, ceva… O lăsam să caute și o oră, mă distram”, ne-a spus, râzând, Mihai Mitoșeru.

E adevărat, nici Bella Santiago nu îi rămânea datoare. ”La Teo Show m-am înțeles foarte bine cu Mihai Mitoșeru. Noi ne făceam glume în fiecare zi. Dar nu se supăram, amândoi suntem deschiși la lucrurile astea. Eu îl ironizam pe seama frizurii.

Îi ziceam că are nevoie de păr și râdeam de el că dansa ca un bătrân. El făcea mișto de mine că îmi zicea că sunt mică și că nu știu să gătesc. Dar făcea glume că nu știu să fac mâncare, apoi mergeam la mine la restaurant și mânca tot. M-am gândit să îi pun laxativ în mâncare, dar nu i-am pus niciodată, mânca și Teo. Altfel… (râde, n. red.)”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Bella Santiago.

ADVERTISEMENT