Life

Cu cine nu vrea să mai aibă de-a face niciodată Emil Rengle după Survivor România: „Energia nu minte niciodată”

Există cel puțin două persoane de la Survivor România pe care Emil Rengle nu ar vrea să le vadă niciodată de acum încolo. Dansatorul a vorbit despre experiența sa într-un interviu recent.
01.04.2022 | 12:40
Cu cine nu vrea sa mai aiba dea face niciodata Emil Rengle dupa Survivor Romania Energia nu minte niciodata
Emil Rengle, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a pus toate cărțile pe masă despre experiența sa de la Survivor România într-un interviu acordat recent unei reviste. Fostul concurent al reality-show-ului de la PRO TV a învățat o serie de lucruri din parcursul său în emisiune și știe cu cine sigur nu vrea să mai aibă de-a face pe viitor.

Emil Rengle nu vrea să mai audă de doi foști concurenți de la Survivor România

Rengle a reiterat faptul că felul în care și-a jucat cartea este un exemplu de cum nu se poate câștiga niciodată Survivor România. Este împăcat cu faptul că nu a reușit să ajungă în marea finală, așa cum și-a propus.

ADVERTISEMENT

Va rămâne, totuși, cu amintirile frumoase pe care le-a adunat în Dominicană alături de colegii săi Faimoși, în ciuda faptului că a ajuns să fie oaia neagră a grupului.

Persoanele cu care nu vrea să mai aibă deloc de-a face sunt Andreea Tonciu și Robert Niță. Cei doi i-au adus cele mai multe critici după eliminările lor.

ADVERTISEMENT

„Sunt cei cu care nu mi-am dorit să am contact nici înainte de show: Andreea Tonciu și Robert Niță. Cred cu tărie faptul că energia nu minte niciodată. Ea doar se simte. 

Pur și simplu avem alte proiecții ale vieții, alte dorințe. Vedem lucrurile diferit. Acesta e motivul principal pentru care nu aș putea să am de-a face cu ei”, a spus Emil Rengle în revista Viva!, ediția de aprilie.

ADVERTISEMENT

„Sunt acuzat că mă victimizez cu orientarea mea sexuală”

Acesta a completat zicând că speră ca Robert Niță să realizeze faptul că toate comentariile malițioase făcute la adresa lui nu sunt niște simple critici sau ironii, ci se încadrează la bullying.

Robert l-a imitat de multe ori pe Rengle. A făcut deseori referire la orientarea sa sexuală, desființându-l doar pentru faptul că este gay.

ADVERTISEMENT

„Acum sunt acuzat că mă victimizez cu orientarea mea sexuală și că abuzez de această temă. Glumele și ironiile vin din partea unor oameni blocați în realități expirate”, a mai spus Rengle în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT