Pariuri sportive

Cu cine o să semneze Lionel Messi în această vară?

07.04.2021 | 10:17
Cu cine o sa semneze Lionel Messi in aceasta vara
ADVERTISEMENT

Când apare numele celui mai mare jucător din lume în titlu, lucrurile devin interesante indiferent de care ar fi motivul. Ceea ce este și mai intens acum este că și motivul acestui articol este la fel de important pe cât este și impactul lui Messi asupra fotbalului. Cu cine va semna Lionel Messi în această vară? Care sunt ofertele și mai ales ce echipe se pot alinia foarte bine nivelului de performanță pe care Messi îl poate încă livra?

PSG

Pariurile pe echipele sau ligile unde va ajunge Messi să joace pot fi plasate pe foarte multe platforme asa cum este, spre exemplu 888 sport. La vârsta de 33 de ani, Messi va fi liber de contract chiar pe data de 30 iunie și tot mai multe pronosticuri se fac pe alegerea fotbalistului. Deși Messi nu mai este în floarea vârstei de fotbalist, încă are potențial de câțiva ani pentru a oferi rezultate excelente echipei la care joacă. Paris St. Germain pare a fi una dintre opțiunile pe care casele de pariuri le oferă. Messi a fost chiar salvarea Barcelonei în anul 2017 când a reușit chiar să aducă o victorie împotriva PSG. Din momentul în care Neymar și Suarez nu au mai făcut parte din ansamblul Barcelonei, performanțele au scăzut.

ADVERTISEMENT

man city

De ce are PSG șanse să îl primească pe Messi? Începând din 2011 când foarte mulți bani au fost investiți în echipă, aceasta a acaparat tot campionatul Franței devenind una dintre cele mai bune echipe din Europa. Echipa nu este la prima încercare de a pune mâna pe unul dintre cei mai buni jucători ai momentului. Messi sau Ronaldo.

Manchester City

Ar fi o provocare foarte plăcută pentru Messi să lase campionatul Spaniei și să încerce Premier League. Vara trecută au fost lansate destul de multe zvonuri potrivit cărora o colaborare dintre Messi și Manchester City ar putea fi destul de benefică. Guardiola a reușit să readucă echipa de la City pe primele locuri din Premier League și sigur Messi s-ar simți confortabil să poată lucra din nou cu celebrul antrenor.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui Tweet lansat recent, Manchester City ar fi lansat o ofertă foarte atractivă pentru celebrul jucător. 500 de milioane de euro ar fi dispuși să plătească PSG pentru starul fotbalului mondial. Manchester City este chiar unul dintre cluburile care ar avea cele mai mari șanse să îl cumpere pe Messi datorită puterii financiare. Va reuși Messi să facă din echipa engleză o echipă și mai puternică? Acest lucru este discutabil. Dar îi va da șanse să devină cel mai mare club de fotbal din lume? Au toate șansele.

inter milano

Echipe din Major League Soccer

Major League Soccer este un o ligă unde se înfruntă 21 de echipe din Statele Unite și 3 echipe din Canada. Deocamdată, Toronto FC este echipa care deține titlul. Campionatul este foarte puțin diferit față de cele europene. Fiecare echipă participă la 34 de meciuri, iar una dintre ele are toate șansele să pună mâna pe un jucător precum Messi. MLS-ul este destul de celebru pentru faptul că foarte mulți jucători aleg să se retragă, emisfera americană fiind încă un loc unde aceștia pot performa la nivel înalt.

ADVERTISEMENT

Nume destul de faimoase precum David Beckham, Zlatan Ibrahimovic, Steven Gerrard sau Thierry Henry au fost jucători care au luat parte la Major League Soccer. Cel mai probabil, Messi va ajunge să joace în ML, dar cotele spun că nu este tocmai timpul deși șansele sunt destul de mari. Lionel Messi încă are foarte multe de oferi și asta o spune prin meciurile sale din prezent.

Inter Milano

Inter este unul dintre cluburile care se laudă cu foarte multe titluri și poate oferi un portofoliu stufos de obiective îndeplinite pe tot parcursul activității. În ultimul timp, echipa nu are o evoluție excelentă, iar un jucător star precum Messi ar putea însemna redresarea acesteia în campionat. Potențialul este uriaș, Inter Milano fiind echipa care a câștigat de 18 ori Serie A.

ADVERTISEMENT

Inter nu ar fi la prima achiziție cu bani mulți. În ultimii ani, italienii au mai achiziționat nume importante precum Romelu Lukaku, Arturo Vidal sau Christian Eriksen sunt câțiva dintre jucătorii vedetă care au jucat sub numele echipei italiene. În timp ce scriem acest articol, Inter este lider de tabelă în campionat cu un total de puncte de 50 fiind deja destul de departe de rivalul AC Milan.

Concluzie

Odată cu expirarea contractului, Lionel Messi va împlini și vârsta de 34 de ani. Dacă tot se pune problema despre locul unde Messi își va continua cariera, oare este timpul să ne întrebăm și dacă Messi va continua să activeze ca antrenor? Oare care vor fi cotele din acest pronostic? Nu uita că agenții de pariuri din România pot oferi această variantă de pariu. Poți ghici care va fi următoarea echipă a lui Messi pentru a mai suplimenta profitul tău periodic.

Pariază în siguranță și cu moderație!

ADVERTISEMENT
Tags: