Life

Cu cine s-a căsătorit actrița Ozge Ozder, cea care o interpretează pe Kivilcim în Doctorul minune. Bărbatul, un celebru cântăreț din Turcia

Cine este soțul actriței Ozge Ozder, cea care o interpretează pe Kivilcim în Doctorul minune. Este vorba despre un bărbat celebru în Turcia, cântăreț de profesie.
21.11.2021 | 20:27
Cu cine sa casatorit actrita Ozge Ozder cea care o interpreteaza pe Kivilcim in Doctorul minune Barbatul un celebru cantaret din Turcia
Cine este soțul actriței Ozge Ozde. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ozge Ozder este foarte discretă în privința vieții sale personale, dar aceasta cu greu putea să ascundă cine este bărbatul din viața sa.

Actrița care o interepretează pe Kivilcim în Doctorul minune este căsătorită din anul 2018 cu un bărbat celebrul la rândul său.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-a căsătorit actrița Ozge Ozder. Aceasta este la a doua căsnicie

Viața personală a actriței Ozge Ozder nu a fost încununată cu succes, așa cum se întâmplă cu viața ei profesională.

Aceasta a mai avut o căsnicie eșuată, care s-a terminat în anul 2010. Mariajul a început în anul 2007, dar el a durat doar trei ani.

ADVERTISEMENT

La opt ani distanță, aceasta a găsit din nou fericirea, în brațele altui bărbat.

Tansel Öngel este fostul soț al actriței. Acum, ea este căsătorită cu Sinan Güleryüz, în vârstă de 35 de ani, din Ankara. Diferența de vârstă destul de mare nu i-a împiedicat pe cei doi să se îndrăgostească nebunește.

Ozge Ozder si sotul ei
Ozge Ozder si sotul ei. Foto: Instagram

Ozge Ozder și soțul ei au devenit părinți la începutul anul 2021

Între Ozge Ozder și soțul ei este o diferență de opt ani. Aceștia sunt foarte fericiți împreună și chiar au avut parte de o bucurie și mai mare la începutul acestui an, căci ei au devenit părinți.

ADVERTISEMENT

Ozge Ozder din serialul Doctorul minune a devenit mămica unei fetițe superbe. După acest moment, actrița chiar a acceptat o provocare mai veche pe care soțul ei i-a adresat-o.

Aceasta a fost și o surpriză pentru fani, care au aflat cu această ocazie că actrița lor favorită are o voce minunată.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ozge Ozder și soțul ei au lansat niște piese de muzică ușoară, care au înregistrat un mare succes pe piața muzicală din Turcia, relatează Kanal D.

Cine este actrița Ozge Ozder, care joacă în Doctorul minune

Ozge Ozder s-a născut în Ankara. Aceasta și-a dat seama mai târziu în viață că este pasionată de actorie, așa că s-a înscris la cursurile de la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Bilkent.

Ulterior, aceasta și-a aprofundat studiile și a decis să meargă și la Departamentul de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității Hacettepe, din Ankara, pe care l-a absolvit în anul 2000.

Aceasta a fost aleasă să joace în prima sa peliculă foarte repede, în 1998, la doar un an după începerea facultății. Este vorba despre participarea sa în filmul “Sonbahar Kadınlari”.

ADVERTISEMENT