News

Cu cine s-a cuplat Maria Constantin, fosta soţie a lui Marcel Toader! E un cunoscut prezentator TV

04.08.2019 | 10:48
Cu cine sa cuplat Maria Constantin fosta sotie a lui Marcel Toader E un cunoscut prezentator TV
Maria Constantin s-ar fi cuplat cu un cunoscut prezentator tv după divorțul de Toader. Sursa foto: click.ro

Fosta soție a lui Marcel Toader, cântăreața de muzică populară Maria Constantin, s-ar fi cuplat imediat după despărțirea de afacerist cu un cunoscut prezentator de televiziune de la noi. Artista nu a stat mult și și-a găsit fericirea în luna iunie 2018 în brațele unui motociclist pe care românii l-au putut vedea multă vreme la TV și care mai apare și astăzi pe micile ecrane.

Maria Constantin și-ar fi găsit liniștea în brațele lui Cătălin Cazacu. Cei doi au negat zvonurile

Conform spynews.ro, Maria Constantin și-ar fi găsit liniștea în brațele lui Cătălin Cazacu în vara anului trecut. După ce au apărut anumite imagini cu cei doi în spațiul public, amândoi au negat că între ei ar fi fost ceva și că sunt doar niște prieteni. Mai mult, conform aceleiași surse, Cazacu ar fi prietenul uneia dintre fetele din gașca Mariei Constantin.

Maria Constantin a divorțat de Marcel Toader în vara anului 2017. Nimeni nu ar fi bănuit că între cei doi lucrurile nu mergeau cum trebuie, mai ales că aceștia afișau tot timpul imaginea unui cuplu fericit împreună. Cei doi au participat chiar și într-un reality-show la PRO TV, „Ferma vedetelor”.

maria constantin si catalin cazacu
CANCAN.RO a publicat acum 2 ani de zile o imagine în care Cătălin Cazacu o îmbrățișa pe Maria Constantin

Marcel Toader avea probleme financiare

Marcel Toader avea serioase probleme financiare în ultima vreme. „Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea”, declara Toader înainte să moară.

„Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd”, mai spunea afaceristul, conform cancan.ro.