News

Cu cine s-a fotografiat Liviu Dragnea în noaptea de Revelion. „A fost un an cu multe încercări pentru fiecare dintre noi”

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a postat un mesaj pe Facebook, în noaptea de Revelion. „Închin un pahar în cinstea tuturor românilor”, a scris Dragnea.
01.01.2022 | 11:15
Cu cine sa fotografiat Liviu Dragnea in noaptea de Revelion A fost un an cu multe incercari pentru fiecare dintre noi
ADVERTISEMENT

Într-o postare de „La mulți ani” publicată pe Facebook, Liviu Dragnea a afișat și o fotografie în care stă alături de o persoană dragă.

Fostul lider PSD a petrecut Revelionul alături de cei apropiați. De altfel, după despărțirea de Irina Tănase, Liviu Dragnea s-a aflat în preajma familiei în toată acestă perioadă.

ADVERTISEMENT

„Familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață”, a scris Dragnea pe pagina de Facebook. În mesajul postat la trecerea dintre ani, fostul președinte al social democraților a menționat cu 2021 l-a făcut mai „puternic”, deși a fost un an cu „încercări pentru fiecare dintre noi”.

Liviu Dragnea s-a fotografiat alături de fiul său în noaptea de Revelion 2022

Foto: Facebook

Fostul premier al României apare alături de fiul său în fotografia care însoțește mesajul de pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea menționează că „își iubește țara” așa cum își iubește copiii, iar în ultima seară din an a ales să închine împreună cu fiul său „în cinstea tuturor românilor”.

Mesajul lui Liviu Dragnea în noaptea de Revelion: „Îmi iubesc țara așa cum îmi iubesc copiii”

„Anul 2021 a fost un an cu multe încercări pentru fiecare dintre noi, atât pentru mine cât și pentru copiii mei.

ADVERTISEMENT

A fost un an care m-a făcut mai puternic și care m-a învățat, mai mult ca niciodată, că familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață.

Îmi iubesc țara așa cum îmi iubesc copiii și, în ultima seară din an, închin împreună cu fiul meu un pahar în cinstea tuturor românilor.

ADVERTISEMENT

La mulți ani 2022!
Să ne dea Dumnezeu sănătate și să ne ofere speranța într-un viitor mai bun!”, a scris Dragnea pe Facebook.

Tot în această săptămână, fostul lider PSD a dat câteva explicații „pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic” despre viața personală a acestuia.

„Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii.(…)

Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă știre e o prostie”, a scris Dragnea, marţi, pe Facebook.

ADVERTISEMENT