Life

Cu cine s-a întâlnit Alexia Eram după zvonurile despărțirii de Mario Fresh. Unde a fost surprinsă fiica Andreei Esca

Iată cu cine s-a întâlnit Alexia Eram după zvonurile despărțirii de Mario Fresh. Unde a fost surprinsă fiica Andreei Esca weekend-ul trecut?
26.08.2021 | 11:47
Cu cine sa intalnit Alexia Eram dupa zvonurile despartirii de Mario Fresh Unde a fost surprinsa fiica Andreei Esca
ADVERTISEMENT

Iată cu cine s-a întâlnit Alexia Eram, după ce s-a speculat că ea și Mario Fresh s-au despărțit. Fiica Andreei Esca și mama cântărețului s-au revăzut, iar tânăra chiar a postat fotografia pe rețelele sociale.

Alexia Eram și Mario Fresh nu s-au mai afișat împreună în ultima vreme, iar fanii consideră că cei doi au încheiat relația. În plus, Alexia a fost văzută la show-ul rapperului Tyga de la Nuba, însă iubitul ei nu a însoțit-o.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-a întâlnit Alexia Eram după zvonurile despărțirii de Mario Fresh

Alexia Eram s-a întâlnit cu mama lui Mario Fresh și s-au fotografiat împreună, asta după ce s-a zvonit că cei doi tineri ar fi încheiat relația pe care o au de patru ani.

Deși nu au comentat nimic în acest sens, internauții au observat că cei doi nu s-au mai afișat împreună în ultima perioadă și așteaptă un răspuns din partea lor.

ADVERTISEMENT

Ultima dată când au fost surprinși împreună a fost la ziua lui Mario Fresh, însă nu erau foarte apropiați. În plus, fiica Andreei Esca nici nu s-a fotografiat cu el atunci, ci doar i-a urat „la mulți ani”, alături de o inimioară, pe InstaStory.

Alexia Eram s-a întâlnit cu Claudia, mama lui Mario Fresh, iar cele două par foarte bucuroase de această revedere. Înainte ca „soacra” Alexiei să posteze pe story un clip video cu ea, repostat ulterior de tânără, aceasta a luat masa și cu fiul ei.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă Alexia Eram a fost prezentă la masă sau a apărut mai târziu. În acest moment, situația relației dintre ea și Mario rămâne un mister.

Alexia Eram s-a întâlnit cu mama lui Mario Fresh
Alexia Eram s-a întâlnit cu mama lui Mario Fresh. Sursa foto: Instagram

Unde a fost surprinsă fiica Andreei Esca

Alexia Eram a fost prezentă la concertul lui Tyga, care a avut loc weekend-ul trecut. Tânăra a mers cu câteva prietene la show, însă nici urmă de Mario Fresh.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Alexia a îmbrăcat o ținută care a lăsat mult la vedere. Aceasta a purtat o rochie mulată și scurtă, cu decolteul adânc și o pereche de bocanci, potrivit CANCAN.ro.

În ultima vreme, fiica prezentatoare știrilor de la Pro TV iese mai mult cu prietenele, după cum reiese din postările de pe Instagram.

ADVERTISEMENT